Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Op zoek naar uw eigen balans
  Rate this post

  Heeft u last van hooikoorts, allergieën, vermoeidheid, luchtwegklachten, reumatische klachten, stressgerelateerde klachten, rugklachten, burn-out, ­darmklachten, huidaandoeningen of andere lichamelijke of ­emotionele klachten?

  Stress, voeding, emoties en andere factoren spelen een rol in onze gezondheid. Ons lichaam is net een harde schijf van een computer: het onthoudt alle informatie. In de natuurgeneeskunde gaat men ervan uit dat er nooit sprake is van een ziek orgaan, maar dat de ziekte een stoornis van het hele lichaam is.
  In mijn praktijk voor natuurgeneeskunde Valetudo wordt niet alleen gekeken naar de symptomen van een aandoening, maar ook wordt de oorzaak ervan gezocht en behandeld. Via een spiertest en ampullen met verschillende frequenties worden verstoringen in het hele systeem gezocht, en op basis daarvan wordt een therapie samengesteld die gericht is op de klacht.
  Totaal Balans (natuurgeneeskundig consult) is een unieke methode die verschillende natuurgeneeskundige vormen bij elkaar voegt. Ieder mens is uniek, ieder gezondheidsprobleem is anders en de oorzaak van de klacht kan verschillend zijn. Het kan liggen aan het emotionele, lichamelijke of mentale vlak.

  Naast een Totaal Balans-consult kunt u bij de praktijk voor natuurgeneeskunde Valetudo ook terecht voor andere therapievormen, zoals Dorn-therapie (manuele therapie voor rugklachten), voetreflex en andere therapeutische massages die een weldaad voor lichaam en geest zijn.
  Een doorverwijzing is niet nodig, en de meeste zorgverzekeraars vergoeden het consult
  of therapeutische massage vanuit de aan­vullende verzekeringen.
  Kijk voor meer informatie en het maken van
  een afspraak op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply