Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Open your eyes
  4/4 - (2 stemmen)

  Mooie, lange wimpers én de perfecte wenkbrauwen zijn de kapstokken van jouw gezicht. Het vormt jouw uitstraling. Maar steeds die mascara opdoen en afhalen en steeds weer die wenkbrauwen epileren, verven en/of (bij)tekenen wordt op den duur ook vervelend. Het is tijd om jouw ogen te openen, want opmaken is bijna een verplichting geworden…

  Geen mascara hoeven gebruiken en niet meer aan je wenkbrauwen hoeven te komen, maar toch een perfect uiterlijk: heerlijk! Het kan gerealiseerd worden door er een specialist naar te laten kijken. Schoonheidssalon Beauty By Us kan voor jou het verschil gaan maken. Zij zijn dé wenkbrauw- en wimperspecialist van het noorden!

  Een natuurlijk effect
  Wimperextensions werken eigenlijk hetzelfde als gewone haarextensions, waarbij een natuurlijk effect wordt gecreëerd. Je kunt er ook gewoon mee zwemmen en douchen. Een van de technieken is de ‘one-by-one-techniek’. Hierbij worden de wimperextensions haartje voor haartje op je eigen wimpers aangebracht. Je ziet geen aanhechting, omdat het haartje aan je eigen wimperhaartje bevestigd wordt. Ook kun je kiezen voor semi-permanente mascara, wimperverlenging, LVL-wimperlifting en PMU (permanente make-up).

  Prachtige boog
  Naast je wimpers wil je natuurlijk ook je wenkbrauwen in shape hebben! Je kunt bij Beauty By Us terecht voor wenkbrauwshaping, henna brows en HD brow sculpting. HD brow sculpting is nu helemaal in. In een handomdraai worden jouw perfecte wenkbrauwen gecreëerd. Als jij de optimale vorm wenkbrauwen hebt, passend bij jouw gezichtsvorm, zul jij je altijd van je beste kant laten zien. Het maakt je zelfverzekerd en vrouwelijk. Deze techniek maakt het bovendien mogelijk om met de wenkbrauwtrends mee te gaan. Je wenkbrauwhaartjes worden zorgvuldig één voor één getekend voor perfect gestylde wenkbrauwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply