Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Opgelucht ademhalen
  Rate this post

  Als je kampt met luchtweg- of huidproblemen zul je, tijdens een vakantie aan zee, vast wel eens de heilzame werking van zout hebben ervaren. Je bent minder benauwd, krijgt meer lucht, huidklachten verminderen en merkt dat je huid rustiger wordt.

  De heilzame werking van zout voor de huid is al heel lang bekend door het kuren in de Dode Zee. Ditzelfde effect werd ontdekt in zoutgrotten en -mijnen, toen bleek dat de arbeiders daar weinig tot geen longziekten hadden of ervan herstelden. Met zouttherapie, ook bekend als halotherapie, zijn de helende krachten van zout nu ook dicht bij huis beschikbaar. Deze moderne, 100% natuurlijke en medicijnvrije behandelwijze bootst het natuurlijke microklimaat uit de mediterrane zoutmijnen na. Klachten van astma, COPD, bronchitis, psoriasis, eczeem en hooikoorts verminderen veelal aanzienlijk en verdwijnen soms voor langere tijd.
  Zout heeft daarnaast ook nog eens een heel ontspannende werking en het stimuleert de algehele conditie. Het medicijnvrije en 100% natuurlijke karakter van zouttherapie maakt het ook uitermate geschikt voor kinderen die vaak snel reageren op natuurlijke behandelwijzen.
  Maya de Bijl-Versluis biedt zouttherapie aan met haar eigen zoutgrot, die op afspraak geopend is.

  Voordelen zouttherapie:
  – natuurlijk en effectief
  – geen bijeffecten
  – helpt bij het verwijderen van overmatig slijm uit de longen
  – reinigt de luchtwegen en verbetert de longfunctie
  – vergemakkelijkt de ademhaling, vermindert hoesten (ook bij hooikoorts)
  – vermindert huidklachten als gevolg psoriasis, eczeem en acne
  – stimuleert ontspanning en vitaliteit
  – verbetert algemene gezondheid en conditie
  – verbetert sportprestaties

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply