fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Opgeruimd staat netjes!

  De zomer is voorbij en de bladeren aan de bomen verkleuren. Het is herfst: een goed moment om de kledingkast weer eens uit te pakken en op te ruimen. Oude, versleten en niet-gedragen kleding eruit en nieuwe outfits erin. Wat heb je afgelopen jaar niet gedragen en kan dat weg?

  Vind je het lastig om keuzes te maken en kleding weg te doen? Laat de Opruim-assistent je dan helpen. De vragen van de Opruim-assistent helpen je om gemakkelijker keuzes te maken:

  – Gebruik ik dit écht?
  – Word ik er blij van?
  – Zou ik dit nú kopen?
  – Is het nog functioneel?
  – Heb ik er plek voor?
  – Wanneer heb ik het voor het laatst gebruikt?
  – Bewaar ik dit vanuit een schuldgevoel?
  – Als ik er een foto van maak, kan ik het dan loslaten?

  Als je één of meerdere vragen met ‘nee’ beantwoordt, zou je kunnen overwegen om er afscheid van te nemen…

  Netjes opgeruimd
  Wist je dat Chloé Happy in organising je kledingkast, keuken, woonkamer en/of kantoor ook voor jou opruimt? Ben je druk en kom je zelf maar niet toe aan het opruimen? Chloé wil ook voor jou je kast opruimen en ordenen. Dan kun je gerust naar je werk of op vakantie. Het is toch heerlijk om in een opgeruimd huis thuis te komen?

  Tips van Chloé
  – Opruimen kost tijd. Neem de tijd en plan deze in. Alles hoeft niet in één dag opgeruimd te zijn.
  - Begin klein: plank voor plank je kast opruimen. Hierdoor houd je overzicht en creëer je niet een nieuw probleem, namelijk de hele kamer vol kleding en je weet niet waar te beginnen.
  – In het kader van duurzaamheid: breng kleding naar tweedehandswinkels, verkoop die op Marktplaats of andere sites waar kleding wordt aangeboden. Bedenk wel dat verkoop via sites tijd kost.
  – Hang of leg, voor het overzicht, je kleding op artikel. De jasjes en vesten bij elkaar en jurken, blouses met lange mouw en korte mouw bij elkaar.
  – Prop de kledingkast niet helemaal vol. Gebruik maximaal 75% van de opbergruimte. Je wil tenslotte je kleding gemakkelijk kunnen pakken en terugleggen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply