Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Opgroeien met Reiki
  4/4 - (2 stemmen)

  Kinderen lijken meestal zorgeloos, vrolijk en veerkrachtig. Maar vanaf hun geboorte is hun leven een aaneenschakeling van uitdagingen. Ze proberen hun eigen levenspad te bewandelen, hun eigenheid te behouden en om te gaan met de vele prikkels in de buitenwereld.

  Veel kinderen hebben daar moeite mee en zitten niet lekker in hun vel. Ze hebben ADHD of ADD, zijn autistisch, hoogsensitief of nieuwetijdskinderen. Of ze worden gepest, zijn zwaarmoedig en teruggetrokken, hebben last van faalangst, zijn vaak ziek, hebben nare dromen en slapen slecht en huilen veel (‘huilbaby’s’).
  Als ouders probeer je een sterke basis van veiligheid, troost, vertrouwen en liefde te creëren, waarin je kind kan opgroeien. Reiki kan daarbij een grote hulp zijn. Het herstelt fysieke, emotionele, mentale en spirituele disbalans. Hierdoor kunnen lichaam en geest ontspannen, krijgt het kind meer zelfvertrouwen, kan het beter voor zichzelf opkomen en leert het om te gaan met gevoeligheid, emoties en moeilijke situaties en durft het beter zichzelf te zijn.
  Voor kinderen is Reiki iets heel natuurlijks: ze zijn nog sterk verbonden met de levens­energie en nemen het dan ook heel gemakkelijk op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply