Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dé oplossing bij haarverlies
  Rate this post

  Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of alopecia. Alopecia is een haarziekte, waarbij plotseling kale plekken ontstaan op de hoofdhuid. Met een haarwerk kun je ervoor zorgen dat je uitstraling intact blijft.

  Met een haaraanvulling, volledig haarwerk (pruik) of haarstukje krijg je een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling. Haarwerkspecialisten Anita en Suzanne onderzoeken onder andere op een professionele manier je hoofdhuid, om te bekijken welke oplossing geschikt is voor jou.

  Natuurlijk of synthetisch
  De haarwerken van Anita Haarwerken zijn gemaakt van natuurlijk (‘echt’) haar of van synthetisch haar. Het voordeel van een haarwerk van synthetisch haar is dat het bijzonder praktisch is: het hoeft alleen maar gewassen en daarna gedroogd te worden, en daarna is het gemakkelijk in model te brengen. Bovendien is het goedkoper. Een haarwerk van echt haar kan gemodelleerd worden en gaat langer mee.
  Naast haarwerken heeft Anita Haarwerken ook tulbanden, trendy doeken, mutsjes en hoeden.

  Privacy
  In de salon is je privacy gegarandeerd, en kun je in alle rust je wensen rond model en kleur bespreken met Anita en Suzanne. Alle soorten kapsels zijn mogelijk, en eventueel kan het gewenste haarwerk nog aangepast worden totdat het volmaakt is. Kun je niet naar de salon toe gaan, dan is een bezoek aan huis ook mogelijk.

  Vergoeding zorgverzekeraar
  Iedere ziektekostenverzekering vergoedt in 2016 € 418,50 uit de basisverzekering. Als je daarnaast ook nog aanvullend verzekerd bent, dan komt uit deze aanvullende verzekering meestal een extra vergoeding. Dit is per zorgverzekeraar verschillend. Als je een medische indicatie hebt, regelt Anita Haarwerken zelf de afhandeling met je zorgverzekeraar, zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

  De salon is aangesloten bij de sectie Haarwerken van ANKO.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply