Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een oplossing voor rimpels, transpiratie & hoofdpijn
  Rate this post

  Het is onvermijdelijk: bij het stijgen van je leeftijd begint ook je huid te verouderen. Met een cosmetische behandeling kunnen rimpels en volumeverlies van de huid op een doeltreffende wijze worden verholpen.

  De meest populaire behandeling is Botox. Botuline toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door de Clostridium Botulinum bacterie. Het eiwit zorgt voor een tijdelijke blokkade van de spierzenuwovergang, waardoor de spieractiviteit vermindert. Botox wordt al bijna 40 jaar in de geneeskunde toegepast. Het is een ­geregistreerd geneesmiddel dat uitgebreid is getest.

  Anti-transpiratie en migraine
  Botox wordt ook gebruikt om overmatige transpiratie onder de oksels of aan de handen en voeten te behandelen (Botox dry). Het blokkeert de overgang van de zenuw naar de zweetklieren, waardoor wordt voorkomen dat de klieren zweet produceren. Botox wordt onderhuids in oksels, handen of voeten geïnjecteerd, waardoor de zweetproductie  6 tot 12 maanden geremd wordt.
  Een meer medische toepassing van Botox is de behandeling van migraine en spanningshoofdpijn. Door de ontspanning van bepaalde gelaatsspieren neemt de mate en frequentie van de hoofdpijn af of verdwijnt zelfs. Bij migraine heeft dit bij ongeveer de helft van de mensen een goed effect, bij spanningshoofdpijn vaker. Soms worden deze behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit hangt af van je zorgverzekeraar en polis. Voor een declaratie kun je altijd een factuur krijgen.

  Mimische rimpels
  Botox-behandelingen worden vooral uitgevoerd om mimische rimpels te verzachten of te voorkomen. Dit zijn de lijntjes tussen de ogen (fronsen), de horizontale lijntjes op het voorhoofd (het optrekken van de wenkbrauwen) en de kraaienpootjes (lachen en de ogen dichtknijpen tegen de zon). Daarnaast heeft Botox een goed effect op zware wenkbrauwen (wenkbrauwlift), bunnylines (lachrimpels op de neus), putjes in de kin, afhangende mondhoeken en een gummysmile (zichtbaar tandvlees bij lachen).  Omdat Botox de oorzaak van deze rimpels aanpakt,  is het de meest effectieve behandeling en voorkomt het dat rimpels op langere termijn dieper worden.

  Vrijblijvend intakegesprek
  Als je meer wilt weten over een mogelijke behandeling,  word je uitgenodigd voor een intakegesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Het verplicht je tot niets. Tijdens het intakegesprek worden je wensen en verwachtingen besproken. De arts overlegt wat voor jou de beste behandeling is. Je krijgt een eerlijk en persoonlijk advies op maat. Na dit consult kun je dan eventueel de behandeling direct ondergaan.

  Inner Beauty is de schoonheidssalon van Jane van der Schoor en Peter Damen. Je kunt hier terecht voor kwalitatief hoogwaardige huidverbeteringsbehandelingen zoals microdermabrasie en DermaOxy. De medisch cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door de arts Drs. Anwar Thio. Drs. Thio is al ruim 10 jaar verbonden aan Inner Beauty en voert maandelijks cosmetische behandelingen in de salon uit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply