Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • De oplossing zit in je kind zelf
  4/4 - (1 stemmen)

  Als ouders willen we allemaal hetzelfde: dat het leven rondom onze kinderen en ons gezin lekker loopt, gezelligheid en harmonie in huis, fijne en succesvolle ontwikkeling van onze kinderen.

  Maar er kan veel gebeuren in een (kinder)leven, en soms lukt het je als ouder niet goed om met deze situatie of gebeurtenis om te gaan. Of is het niet helemaal duidelijk waarom je kind niet lekker in zijn of haar vel zit. Je merkt dat je kind zich anders gedraagt, niet praat over wat er in hem of haar omgaat en je hulp averechts werkt. Of er is strijd in huis en dit beïnvloedt jullie dagelijks leven. Je maakt je zorgen en voelt je machteloos en onzeker. Hulpverlening kan een stap te ver zijn. Toch zoek je hulp, want jullie komen er samen (even) niet uit. Dan kan ik als kinder-/ jongerencoach jullie helpen!
  Als coach bied ik kortdurende en laagdrempe­lige hulp. Na een intakegesprek ga ik samen met je kind op zoek naar de kern van de hulpvraag. Van daaruit werken we richting het gewenste doel of doelen. Omdat geen enkel kind hetzelfde is, verschilt ook mijn aanpak en het verloop van het traject. Ik werk bijvoorbeeld met Mindmaps om gedachten te ordenen, tekeningen om situaties uit te tekenen, spelvormen, visualisaties en soms een ‘praatwandeling’ met de hond. Boven alles werk ik met het talent, de kwaliteiten en het oplossend vermogen van jouw kind zelf!
  Ik krijg vragen over onder andere faalangst, onzekerheid, teruglopende schoolresultaten, overmatig piekeren, een emotionele gebeurtenis zoals een scheiding, verlies of verhuizing of puberteitgerelateerde vraagstukken. Niets is gek of onbespreekbaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply