Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Opticien is een prachtig beroep!
  Rate this post

  Het vak van opticien is geweldig. Elke dag is anders, waardoor wij ons vak erg leuk vinden. Onze collectie brillen en zonnebrillen is zeer uitgebreid, van de meest bijzondere brillen tot eenvoudige modellen. Uiteraard voeren we bekende merken, maar ook bieden we een mooie en goede huiscollectie aan. Er zit dus altijd voor iedereen een geschikte bril tussen. Ook vinden wij het een uitdaging om speciale brillen te maken, voor bijvoorbeeld sport, van duiken tot golfen en van skiën tot hardlopen enzovoort.

  Uiteraard krijgen de klanten van Sanders Optiek eerst een gedegen oogmeting en/of oogonderzoek. Als wij constateren dat er iets niet in orde is (denk bijvoorbeeld aan staar of een andere vorm van gezichtsveldbeperking), verwijzen wij de klant door naar een oogarts. Bij oogonderzoeken maken wij onder andere gebruik van een funduscamera. Hierbij wordt het netvlies bekeken.

  Wij hechten erg veel waarde aan onze klanten. Het maakt ons niet uit of de klant voor het eerst komt of al van jongs af aan klant is: een klant is een klant en die help je waar je dat kan. En dat is nu precies het persoonlijke dat ons bedrijf zo kenmerkt. Onze klanten mogen brillen meenemen om de mening van hun omgeving te kunnen vragen als zij dit wensen.
  1-uursservice Wist je dat Sanders Optiek je nieuwe bril vaak al binnen 1 uur klaar kan hebben? Wij slijpen de glazen zelf in je nieuwe montuur. Grote kans dat wij de ontspiegelde en kraswerende glazen op jouw sterkte op voorraad hebben.

  Kinderen kunnen samen met ons hun bril maken! Het is een leuke ervaring die het kind kan gebruiken voor een spreekbeurt, en het kind kan er ook trots op zijn dat het zelf zijn eigen bril heeft gemaakt.

  Beeldschermbril
  Nu we steeds vaker kijken naar beeldschermen van computers, tablets en smartphones, is het ook verstandig om onze bril eens kritisch te bekijken. Vaak is een beeldschermbril namelijk comfortabeler dan een leesbril of multifocale bril. De speciale coating zorgt er ook voor dat blauw licht van beeldschermen je bioritme niet verstoort. Uiteraard houden wij alle nieuwe ontwikkelingen voor jou in de gaten.

  Heb je dit jaar nog recht op een brilvergoeding of lenzen van je zorgverzekeraar? Wij kunnen bij vrijwel alle zorg­verzekeraars jouw vergoeding voor je declareren. Je hoeft het bedrag niet voor te schieten, en je hebt er geen omkijken meer naar.

  Kom eens gezellig langs en laat je verrassen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply