Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Optimaal genieten van de zomer
  Rate this post

  Komende zomer wil je het liefst onbezorgd en vol energie genieten van je vrije tijd. Help je lichaam een handje daarbij!

  Een belangrijk onderdeel van een goede gezondheid is dat je ervoor zorgt dat je lichaam gemakkelijk zijn afvalstoffen kwijtraakt. Is dat niet het geval, dan kun je vermoeid raken en minderhelder in je hoofd. Raak je je afvalstoffen wél goed kwijt, dan zit je lekkerder in je vel, krijg je eenmooiere huid en mooiere haar en nagels. Een bijkomend voordeel van detoxen kan ook zijn dat je slanker wordt. Bovendien heb je meer energie en daadkracht. Een goede detox (ontgifting) is ook een prima idee voor bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers. Als ondernemer is je gezondheid van vitaal belang om te kunnen blijven werken. Veel zzp’ers hebben geen arbeidsongeschiktheidsverzekering. Preventie is belangrijk. Maar niet alleen dat: ook om steeds nieuwe ideeën te ontwikkelen, hoe je het beste aan de wensen van je klant tegemoet kunt komen, zijn helderheid en creativiteit van geest en fitheid van je lichaam onmisbaar. Als je het belang ook inziet, kan ik je gezondheid uitmeten met apparatuur, je vertellen waar je zit en op welke weg je bent op het gebied van gezondheid. Ik kan je adviezen geven over jouw leefstijl en de beste voeding voor jou persoonlijk, en over voedingssupplementen om eventuele tekorten mee aan te vullen.
  Daarbij luister ik naar je wensen en help ik je naar haalbare doelen.

  Ik ben opgeleid in de natuurgeneeskunde, in de orthomoleculaire geneeskunde en in de klinische psycho-neuro-immunologie met allerlei effectieve behandelmethoden tot mijn beschikking.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply