Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Optimaal je zwangerschap in

    Het is belangrijk om jezelf goed te voorbereiden op je -zwangerschap. Soms is het fijn om hier een extra steuntje in de rug bij te krijgen. Zo weet je wat je kunt verwachten én heb jij straks een ontspannen bevalling. 

    Net als elke vrouw verdien jij een bevalling waar je tevreden over bent en waar je met trots en een grote glimlach op kunt terugkijken. Jij én je partner spelen daar een grote rol in. Samen kunnen jullie een zwangerschapscursus volgen (‘hypnobirthing’) met andere stellen, maar ook als privécursus. Je leert hoe je kunt focussen op ontspanning in plaats van op pijn. Misschien klinkt dit wat zweverig of onnatuurlijk, maar doordat je deze technieken met een gezonde dosis Nederlandse nuchterheid leert, valt dit hartstikke mee. Je krijgt een aantal -oefeningen die je kunt inzetten voor diepe ontspanning en een effectieve ademhaling. Daarnaast word je je ervan bewust hoe sterk je je gedachten kunt beïnvloeden en hoe dat werkt op je lichaam. Ook je partner moet in actie komen: de zwangerschap is immers teamwork. Door deze oefeningen en de tips en adviezen die je krijgt, leef je met vertrouwen naar de bevalling toe.

    Daarnaast kan het een fijn idee zijn om extra begeleiding te krijgen. Het toevoegen van een zwangerschapscoach aan jouw geboorteteam van je kindje kan de uitkomst zijn. Door de extra begeleiding en ondersteuning van deze vertrouwde professional ben je er zeker van dat je een zo ontspannen mogelijke bevalling hebt.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply