Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Optimaliseer je gezondheid
  Rate this post

  Zwanger zijn is bijzonder, want een uniek leven groeit in jouw buik en daar wil je zoveel mogelijk van genieten. Reflexologie helpt je daarbij. Het helpt jou en je kindje momenten van rust te ervaren. Ook maak je tijdens de behandeling intensief contact met je ongeboren baby.

  Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. De behandelmethode – via massage van je voeten – is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten, lichamelijk en geestelijk. Juist voor zwangere vrouwen is dit een ­effectieve, milde en verantwoorde behandelwijze van klachten. Denk hierbij aan misselijkheid in het begin van de zwangerschap, emotioneel uit balans zijn, hoofdpijn, maagzuur, restless legs, rugpijn, pijn in het bekken, blaasontsteking, extreme vermoeidheid, milde hoge bloeddruk, beginnende zwangerschapsdiabetes, obstipatie, slapeloosheid, veel vocht vasthouden. Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- en/of dwarsligging.
  Het is een goede voorbereiding op je bevalling en een fijne nazorg erna. Ook kan het helpen bij het opwekken van de bevalling, wanneer je uitgerekend bent en zelfs voor overtijdbehandelingen. Na de geboorte van je kindje helpt een behandeling je om weer op krachten te komen en sneller de balans terug te vinden. Wees welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply