fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Optimaliseer je gezondheid

  Als je zwanger bent, gebeurt er van alles rond je lichaam. Voetreflexologie en zwangerschapsmassage zijn erop gericht om jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten.

  Nynke Vis is onder andere voetreflexoloog. Onder en boven op de voet bevinden zich alle punten die corresponderen met alle organen, weefsels en spieren in ons lichaam. Nynke geeft een impuls op de betreffende punten, zodat het daarbij behorende orgaan beter gaat functioneren. De hypofyse, die in ons lichaam de hormoonhuishouding reguleert, is daarbij een belangrijk reflexpunt, maar ook de schildklier en de geslachtsorganen zijn belangrijk. Doordat de voetreflexoloog een impuls geeft, kan het lichaam in balans komen. Met een voetreflexbehandeling zijn ook zwangerschapsklachten succesvol aan te pakken, zoals misselijkheid, maagzuur, rugpijn of pijn in het bekken, stemmingswisselingen, vermoeidheid, (terugkerende) blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem, (lichte) hoge bloeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes. Voetreflexologie is verder een goede voorbereiding op de bevalling: het brengt je lichaam beter in balans, zodat het klaar is om in alle rust en ontspanning te kunnen bevallen. Na de bevalling helpt voet­reflexologie je om weer op krachten te komen en sneller de balans in je lichaam en leven terug te vinden. Voetreflexologie wordt door veel zorgverzekeraars vergoed.

  Massage
  Nynke biedt ook klassieke massages. Het doel hiervan is om eventuele stress en vermoeidheid te verlichten voor de aanstaande moeder en de ongeboren baby. Bovendien stimuleert massage de bloedcirculatie en lymfedoorstroming, vermindert het spierspanning en depressies, die veroorzaakt worden door hormonale veranderingen. Na de geboorte helpt de massage de nieuwe moeder om weer op krachten te komen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply