Rate this post
 • Orde op zaken in je huis
  Rate this post

  In de zomervakantie heb je vooral behoefte aan rust. Rust in je agenda, rust in je huis en rust in je hoofd. Maar de kans is groot dat je met een huis vol spullen helemaal geen rust ervaart. Ongemerkt groeit de hoeveelheid spullen in je huis. Je neemt je voor binnenkort toch echt te gaan opruimen, maar het ontbreekt je aan tijd en zin.

  Een professional organiser biedt in zo’n geval uitkomst en zorgt ervoor dat jullie samen in weinig tijd veel vooruitgang kunnen boeken. Je houdt hierbij zelf de touwtjes in handen en hoeft geen dure opbergsystemen aan te ­schaffen. Zo kun jij met een voldaan gevoel door naar het strand deze zomer. Marianne Winter, ook wel ‘Mary’ genoemd, is professional organiser.
  Zij helpt drukbezette Zaanse Vinexvrouwen die niet meer weten waar ze moeten beginnen met het opruimen van spullen, het bijhouden van hun administratie of het vinden van een gaatje in hun overvolle agenda.
  Je hoeft een grote klus niet in één keer te doen; je kunt die ook opdelen in kleine klusjes. Dit verlaagt de drempel om ergens aan te ­beginnen. Daarnaast heeft dit als voordeel dat je al aan de slag kunt gaan als je weinig tijd hebt. Begin op een plek waar je vaak komt, waar je je flink aan ergert en vooral: begin klein. Stel je kookwekker in op de hoeveelheid tijd die je te besteden hebt. De vooruitgang die je ervaart, motiveert je om door te gaan. Een gezellig achtergrondmuziekje geeft je extra energie. Vergeet niet jezelf aan het eind te belonen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply