Rate this post
 • Orthodontiepraktijk Van Waveren Hogervorst: Orthodontie op maat!
  Rate this post

  Jouw beugel in beeld

  Even voorstellen
  Hallo, ik ben Lola en ik ben 11 jaar. Ik zit in groep 8 op de Heuvellaan.

  Drie maanden terug ben ik begonnen met mijn beugel: een buitenboordbeugel, en een maand daarna kreeg ik een plaatje. Ik had van de buitenboordbeugel aan het begin wel last met slapen, want je ligt er met je gezicht op en dat is niet fijn. Maar ik ben wel blij met mijn beugel, want ik merk nu al dat mijn tanden rechter gaan staan en daar ben ik heel blij mee. Het was wel grappig, want mijn vriendin (Fabiënne) had hem van mijn tafel afgepakt en er gekleurde tape omheen gedaan. Dat vind ik wel leuk. Soms is het ook wel onhandig, want dan loop je in het bos en dan zit je beugel ineens vast aan een tak. Ik heb ook een keer gehad dat ik met de beugel ging slapen en toen ik wakker werd, was die uit. Geen idee hoe dat is gekomen, waarschijnlijk in mijn slaap losgeraakt. Mijn moeder heeft ook een beugel gehad, maar mijn vader niet en mijn zus is net klaar. Die van haar ging eruit en toen ging die van mij erin. Het plaatje moet ik 24 uur per dag in. Soms is dat wel heel onhandig, want als je aan het eten bent, blijven er soms allemaal dingen aan plakken. Maar de buitenboordbeugel hoef ik maar 14 tot 16 uur in. Sommige mensen op straat kijken je wel raar aan, maar ik schaam me er niet voor. Ik ga om de maand naar de orthodontist. Meestal dan; soms wat vaker. Maar ik vind het helemaal niet vervelend om naar de orthodontist te gaan. Ze zijn allemaal heel aardig. Ze gaan niet zomaar iets doen of zo, maar ze vertellen heel duidelijk wat ze gaan doen. Het is wel handig, want als er iets heel veel pijn doet of kapot is, kun je altijd langskomen.

  – Groetjes Lola –

  Wij luisteren naar je wensen!
  * Wist je dat een orthodontische behandeling soms lang duurt? Kies daarom een praktijk waar jij en je kind zich thuisvoelen.

  * Maak gerust een afspraak voor een informatief gesprek. Je hebt geen verwijsbrief nodig van je tandarts.

  * Wij nemen de tijd om naar je te luisteren en samen met je kind kiezen wij voor hem of haar de juiste behandeling.

  * De orthodontisten van Orthodontiepraktijk Van Waveren Hogervorst hebben meer dan 25 jaar ervaring en wij werken alleen met gediplomeerde assistenten.

  * Kijk voor meer informatie op: www.orthoapeldoorn.nl

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply