Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Oud worden kan altijd nog

  Er jong, fris en strak blijven uitzien: dat wil iedereen wel. In de loop der jaren wordt de huid slapper en daardoor ‘vervagen’ de oorspronkelijke vormen. Waren je ogen eerder nog sprankelend, als je nu in de spiegel kijkt, staart er een doffe holle blik terug. Om nog maar te zwijgen over de donkere kringen en wallen onder je ogen. En ook dat beginnende buikje zit je in de weg wanneer je dat ene leuke jurkje aandoet. Je kunt er niet omheen: je wordt ouder, en dat is te zien. Gelukkig zijn de technieken om er jonger uit te blijven zien steeds geavanceerder!

  Wil jij vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met cryotherapie kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

  Vet verliezen door te bevriezen

  Cryotherapie kan een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille, en de onderkin. Maar ook de wallen onder je ogen kunnen worden aangepast. Cryotherapie is dus geschikt voor gezicht én lichaam. Het is geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt.

  Koud!

  De Cryo21 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van cryotherapie. Tijdens een cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. De cryo21 werkt met een kop van -10 graden. De temperatuur van de huid gaat in een razend tempo van 34 graden naar ongeveer 4 graden zonder dat het erg koud aanvoelt. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. De vetcellen kunnen niet tegen deze kou, en daardoor zullen ze gaan kristalliseren. Vervolgens verlaten deze vetcellen je lichaam op een natuurlijke manier. Zodra de vetcellen verdwenen zijn, komen ze niet meer terug. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering in vetophoping! Tijdens de sessie kun gewoon lekker tot rust komen! Heerlijk toch?

  Nieuw bij JV Clinic: de Cryokliniek 

  Jeanette Veldhuizen heeft een cryokliniek, waarin ze zich helemaal richt op cryotherapie. Zo is ze onlangs bij een congres in Porto geweest om de laatste technieken met betrekking tot de Cryo21 onder de knie te krijgen. Eerder bezocht ze Marbella voor de nieuwste opleiding rond huidverjonging met de Cryo21. Op deze manier worden altijd de beste technieken toegepast om het beste resultaat te krijgen. Bij haar cryokliniek bestaat een cryotherapiekuur uit 6 behandelingen, die je 1 keer per 2 weken ondergaat. Thuis ondersteun je de behandeling met passende producten van bijvoorbeeld LavieSage voor een optimaal resultaat.

  Breng jouw huid naar ‘the next level’! 

  LavieSage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor anti-aging, huidverjonging en huidverbetering. De producten bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine. Daardoor zorgt LaviaSage voor een mooie, gezonde en stralende huid.

  Cleansing Cure van LavieSage is speciaal voor het detoxificeren van het lichaam. Het lichaam wordt zo ontdaan van toxische stoffen zoals pesticiden, weekmakers, coatings uit frisblikjes, conserveringsmiddelen, geabsorbeerde cosmeticaproducten en andere industriële bijproducten.

  De Cleansing Cure kan goede ondersteuning bieden bij een cryotherapiebehandeling. Bij Jeanette kun je terecht voor een geheel pakket met betrekking tot plaatselijk afvallen. Cryotherapie, dieet én detoxen. Breng jouw huid naar ‘the next level’!

  Weg met die sinaasappelhuid!

  Stoor je je aan de putjes en vetkussentjes in je benen en billen? Zie je nu al op tegen flaneren over het strand in je bikini? Zet je over je schaamte heen en pak je cellulite voor eens en voor altijd aan!

  Cellulite (ook wel ‘sinaasappelhuid’) zorgt voor hobbeltjes, bobbeltjes en deukjes in je huid. Het komt voor op je heupen, bovenbenen en billen. Ze ontstaan door onderhuidse vetophopingen die worden opgeslagen in het bindweefsel. Mocht je last hebben van cellulite: schaam je niet! Naar schatting heeft 98 op de 100 vrouwen er in meer of in meerdere mate last van, dus je bent écht niet de enige. Maar dat betekent natuurlijk niet dat je er niets aan kunt doen! De Cry21-behandeling gaat cellulite te lijf! Doordat in de behandeling gebruik wordt gemaakt van kou, verdwijnen ook de vetcellen in de bovenste vetlaag, en dit zorgt voor verwijdering of vermindering van die vervelende cellulite.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply