fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Oud worden kan altijd nog

  Stress, UV-straling en andere invloeden van buiten­af zijn niet het allerbeste voor je huid. Als je je huid vaak blootstelt aan deze invloeden, kan deze sneller tekenen van huidveroudering laten zien. Maar er is ook goed nieuws! Deze winter is de ideale periode om aan de slag te gaan met je huid middels de ­NWYRK Gold Power Treatment. Weg met die rimpeltjes of fijne lijntjes. Laat je huid weer stralen en tot leven komen!

  New York: the city that never sleeps.
  De nieuwste technieken op het gebied van huidverjonging én huidverbetering zijn op deze wereldstad gebaseerd. Als je op zoek bent naar een behandeling op het gebied van huid­verbetering en dat heerlijke wellnessgevoel wilt ervaren, is de NWYRK Gold Power treatment bij Divino Wellness precies wat je nodig hebt om je huid een oppepper te geven.

  NWYRK Gold Power treatment
  De behandeling bestaat uit een heerlijke welkomstmassage, gevolgd door een Deep Power Face Cleanse die zorgt voor een goede doorbloeding van je huid. Hierna wordt een liftende bindweefselmassage gestart om je huidconditie te verbeteren. Die verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Wanneer de afvalstoffen niet goed afgevoerd worden, kun je sneller rimpels krijgen.
  Na één behandeling krijgt je huid al een enorme boost. Toch zijn er voor een optimaal resultaat meerdere behandelingen nodig. Als je een aantal keren je huid laat masseren door middel van een bindweefselmassage, wordt het weefsel soepeler, vervagen rimpels en wordt de structuur van de huid steeds beter.
  Hierna wordt nog het heerlijke nieuwe masker, Nutri Care Vitamin Gold Masq, aangebracht. Door toevoeging van parelpoeder en goud in dit masker verminderen fijne lijntjes en rimpels. Het geeft maximaal vochtherstel en is dus een echte oppepper voor je huid. Een hoog vocht­gehalte is precies wat de huid nodig heeft tijdens de winter! Als afsluiter kun je genieten van een kopje heerlijke NWYRK Dream Tea.

  Cenzaa
  Bij Divino Wellness worden de producten van Cenzaa gebruikt. Alle behandelingen bevatten hoge werkstofgehaltes, zijn 100% natuurlijk en vrij van parabenen en minerale oliën. Het cosmeticamerk maakt gebruik van een uniek concept: het combineert wellness en huidverbetering. Het biedt een compleet assortiment met passende producten om je huid in balans te brengen. Ook maakt Cenzaa gebruik van voedingssupplementen en gezonde theeën om de schoonheid van binnenuit te ondersteunen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply