Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Oude ervaringen zaten dwars

  Al jaren heb ik er last van: steeds weer terugkerende blaasontstekingen. De eerste blaasontsteking kreeg ik toen ik nog studeerde. Een branderig gevoel, continu aandrang en algehele energieloosheid. Eenmaal bij de huisarts bleek het duidelijk te zijn wat er aan de hand was. En helaas werd ik gewaarschuwd, want eenmaal een blaasontsteking betekent vaak dat er meer zullen volgen.

  Dat laatste heb ik geweten. Het leek een eindeloze cyclus. Soms ging het een tijdje goed. Op andere momenten voelde ik iedere week het begin van weer een ontsteking. Af en toe lukte het om met heel veel drinken en voldoende vitamine C een blaasontsteking af te weren, maar meestal zette het onverbiddelijk door. Het klinkt voor sommigen misschien aanstellerig, maar wanneer je de hele tijd naar de wc moet, wat ook nog eens met pijn gepaard gaat, is dat echt ontzettend vervelend.

  Natuurlijk ging ik dan braaf weer naar de huisarts met een plasje. Even testen, en ja hoor, ik had weer een antibioticakuur te pakken. Fijn dat het middel bestaat, maar wanneer je zoveel kuren hebt moeten innemen, dan weet je dat je lichaam daar behoorlijk van raakt aangeslagen. Op een gegeven moment was de maat vol. Ik wilde geen antibiotica meer, en het moest ook eens afgelopen zijn met die blaasontstekingen.

  Een vriendin wees me toen op Judith en haar praktijk. Ik besloot gewoon eens de kans te wagen. Judith raadde me regressietherapie aan, en ik was enorm benieuwd wat hieruit zou volgen. Tijdens de therapie kwamen oude ervaringen naar boven waarvan ik niet wist dat ze me nog dwarszaten. Door Judith leerde ik hier met andere ogen naar kijken. Dat leverde me emotioneel veel op, maar had ook een ander resultaat. Inmiddels ben ik al bijna een jaar verlost van blaasontstekingen.

  Fysieke oorzaken blaasontsteking:
  – blaas niet goed leegplassen
  – verstopping
  – nierproblemen

  Emotionele oorzaken blaasontsteking:
  – boosheid, woede of frustratie
  – angst of stress
  – onzekerheid
  – grote beslissingen moeten nemen

  Wat is E.E.N. Therapie?
  E.E.N. staat voor Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde en is een holistische geneeswijze die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en bewustzijn. Er wordt gewerkt vanuit energie op het fysieke lichaam. Zo wordt er gezocht naar de oorzaak van de klacht op het gebied van bewustzijn en het onderbewustzijn.

  Judith: ‘Toen ik twee jaar bezig was in mijn BSR-praktijk, ben ik in 2017 gestart met de opleiding tot Natuurkundig E.E.N.® Therapeut. Met deze opleiding is voor mij de cirkel rond.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply