Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ouderdomsvlekken? jij niet!
  Rate this post

  Een spontane zoen, breeduit lachen of een dagje naar het strand: het is moeilijk om jezelf bloot te geven. Wanneer de gaafheid van je huid te wensen over laat, is het goed om te weten dat er doeltreffende methoden zijn dit te behandelen. Wanneer je last hebt van pigmentvlekken vraag je je misschien wel af of elke pigmentvlek te behandelen is.

  Doeltreffende methoden om je huid onder handen te laten nemen, zijn onder andere een intensieve peeling en geavanceerde licht- en laserapparatuur. Maar natuurlijk ga jij zorgvuldig om met jouw huid en laat jij je huid niet zomaar door iedereen behandelen. Praktijk voor huidtherapie Keuning werkt altijd medisch verantwoord en met een duurzaam resultaat. De ervaren huidtherapeuten weten hoe ze jouw huid op de meest doeltreffende wijze behandelen.

  Kwaliteit
  Bij Praktijk voor huidtherapie Keuning tref je een grote ­expertise aan op het gebied van huidbehandeling. Je kunt bij de specialisten onder andere terecht voor de behandeling van steelwratjes, gerstekorrels, spider naevus en pigmentvlekken. Zij werken met apparatuur en met technieken die hun doeltreffendheid en veiligheid in de praktijk bewezen hebben. De effectiviteit van de behandelmethoden is wetenschappelijk aangetoond. Naast de medische en cosmetische aspecten heeft ook de emotionele kant van het probleem onze aandacht. Je kunt rekenen op zorg, begrip en aandacht. De specialisten stellen jou snel op je gemak.

  Pigmentbehandeling
  Bij zwangerschapsmasker, moedervlekken en hyperpigmentatie als gevolg van een ontsteking werkt de flitslamp helaas niet. Wel bij ouderdomsvlekken! Maar, niet elke pigmentvlek is goedaardig. Zorg dat een huisarts of dermatoloog heeft vastgesteld dat het om een goedaardige ouderdomsvlek gaat voordat jij je laat behandelen. Eén tot drie behandelingen per vlek zijn voldoende. De bruine pigmentkorrels (melanosomen) in de ouderdomsvlek worden vernietigd waardoor de huid weer de normale kleur aanneemt. De pigmentvormende cellen (melanocyten) worden niet aangetast.

  Laser of IPL?
  Het verschil tussen IPL- en lasersystemen komt neer op het volgende: IPL-systemen hebben verschillende filters, waardoor er op verschillende golflengten licht uitgezonden kan worden. Licht van verschillende golflengten wordt door verschillende chromoforen (bijvoorbeeld pigment in haar) geabsorbeerd. Hierdoor kunnen verschillende indicaties ­behandeld worden. Lasersystemen kunnen op één specifieke golflengte licht uitzenden waardoor er een beperkte range aan indicaties behandeld kan worden. Beide systemen werken met zichtbaar licht.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply