Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Van je overbeharing af in 3 tot 6 behandelingen
  Rate this post

  Ik heb mij altijd op en top vrouw gevoeld. Jurkjes aan, lippenstift op: mijn uiterlijk is mijn visitekaartje. Het voelt alsof ik mijn uiterlijk nodig heb tijdens mijn werk. Ik ben namelijk het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf. Een mooie glimlach en een verzorgd   uiterlijk vind ik belangrijk. Het geeft me vertrouwen en maakt mij zelf-verzekerd.

  Doordat ik vaak een dunne panty draag in het voorjaar, moet ik extra goed letten op haartjes en stoppels op mijn benen. Steeds weer komen die vervelende haartjes terug, dus elke ochtend ga ik trouw met scheermesjes aan de slag. Uiteindelijk besluit ik eens rond te kijken naar de mogelijkheden op het gebied van permanente ontharing. Ik weet er nog niet zoveel vanaf, maar gelukkig is daar het internet voor!

  Na wat rondstruinen stuit ik op   Laserontharingskliniek Doetinchem.   Deze kliniek is gevestigd in mijn woonplaats, en ik lees dat ze gebruik maken van de LightSheer Diodelaser. Dit houdt in dat alle gelaserde haartjes permanent wegblijven na een aantal behandelingen. Ik bel meteen om een afspraak te maken!

  Tijdens mijn intake bij de laserontharingskliniek kan ik al mijn vragen stellen, zodat ik precies weet wat mij te wachten staat. Ook stel ik samen met de lasertherapeut een behandelplan op. Er zitten een aantal tussenpozen tussen de behandelingen, dus het is fijn om wat overzicht te hebben. De week erna is het zover: mijn eerste behandeling! Ik maak mij een beetje zorgen over de eventuele pijn. Maar doordat de LightSheer over een koelsysteem beschikt, is de behandeling helemaal niet pijnlijk: ik voelde alleen een prikkelend gevoel. Na een aantal behandelingen ben ik van mijn haartjes op mijn benen verlost! Niet meer scheren in de ochtend: wát een opluchting. Nu kan ik elke dag onbezorgd mijn jurkjes uit de kast halen!

  – Sarah (31) uit Doetinchem

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply