fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Overgang? Vlieg op!

  De vruchtbare periode bij een vrouw beslaat gemiddeld 1/3 van haar leven. Op een dag breekt er een nieuwe periode aan: de overgang. Er zijn vrouwen die hier amper klachten van ondervinden, maar voor de meeste vrouwen is dit helaas anders. Je zult niet de eerste vrouw zijn die zich niet meer zichzelf voelt, met stemmingswisselingen kampt, ‘s nachts badend in het zweet wakker wordt of de ene opvlieger na de andere heeft.

  Gelukkig zijn er manieren om jouw welzijn en levensvreugde te vergroten! Homeopathie is een geneeskunst waarbij het zelfherstellend vermogen van de mens op natuurlijke wijze wordt gestimuleerd. Het biedt een eenvoudige, maar effectieve aanpak bij onder andere overgangsklachten. Het is belangrijk om een nieuw hormonaal evenwicht te creëren, waardoor de vrouw minder last heeft van vervelende klachten en beter in haar vel zit.

  Marie-Therese Feringa is al 30 jaar regulier arts: ‘Ik doe bioresonantieonderzoek om een goed beeld van de patiënte te krijgen. Vervolgens zet ik een combinatie in van homeopathie, orthomoleculaire voedingsadviezen en laser-acupunctuur, gekoppeld aan mijn jarenlange ervaring als regulier arts, waarbij ik mijn inzicht in de situatie van de patiënt verbind met mijn intuïtie.’
  Marie-Therese kan helpen bij andere hormonale klachten, bij alle klachten bij kinderen en bij spijsverteringsproblemen. Een mooi ‘bij-verschijnsel’ van de behandeling blijkt te zijn: anti-aging.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply