Rate this post
 • Overgangsklachten? Regenesis helpt!
  Rate this post

  De overgang. Alle vrouwen krijgen hiermee te maken. Sommige vrouwen gaan nagenoeg probleemloos door deze overgangsperiode, andere daarentegen hebben veel last van de bekende overgangsverschijnselen. Doordat de hormoonhuishouding ontregeld is, zijn er vaak jarenlang klachten. Behandelingen met Regenesis® helpen het lichaam om versneld weer een nieuwe balans te vinden en soepel door deze veranderingen heen te komen.

  Margriet had veel klachten. ‘Ik had echt veel last van de overgang. Van de bekende symptomen waren met name de prikkelbaarheid, de vele opvliegers, de stemmingswisselingen en vooral het nachtzweten de grootste boosdoeners. Homeopathische middelen hielpen mij niet genoeg en ik voelde er weinig voor om hormoonpillen te gaan gebruiken vanwege de mogelijke bijwerkingen. Soms werd ik opstandig en ook licht depressief. De overgang mag dan een natuurlijk verschijnsel zijn, maar hoeveel jaar zou dit nog duren? Meer dan een jaar heb ik van alles geprobeerd, echter zonder noemenswaardig resultaat. Uiteindelijk kwam ik bij de praktijk van Karin Randolph terecht. Al gauw merkte ik resultaat van de Regenesis® behandelingen. Ik had beduidend minder last van mijn hormoonwisselingen. Omdat ik ’s nachts ook niet meer wakker werd van het zweten, sliep ik weer beter, en ik had daardoor ook ’s morgens meer energie. Het is een vicieuze cirkel, want hierdoor was ik ook minder prikkelbaar en ik had nagenoeg geen last van stemmingswisselingen. Vooral de rest van de familie kon dit ook erg waarderen…’
  De overgang is een natuurlijk proces. Als je echter veel klachten hebt, kan dit je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Regenesis® helpt je om versneld en soepel door dit proces te gaan. Kijk voor verdere informatie op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply