Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Overgewicht? De oplossing zit in jezelf
  4/4 - (1 stemmen)

  Gewichtsconsulente Sjan Goeijenbier is veelzijdig op het gebied van gewichtsverlies. Iets doen aan overgewicht of het voorkomen van overgewicht is geen overbodige luxe. ‘Er zijn vele diëten met verwarrende adviezen die het er niet gemakkelijker op maken. Het is veel eenvoudiger om geen dieet te volgen, maar jezelf een blijvend gezonde voedingswijze aan te leren.’ Dat zijn de woorden waarmee Sjan Goeijenbier omschrijft wat zij als gewichtsconsulente en kindervoedingscoach doet.

  Sjan behandelt volwassenen met het programma ‘Ik mag alles eten’, gebaseerd op het maken van nieuwe keuzes en het zoeken naar alternatieven. Met behulp van het werkboek worden alle facetten van het aanleren van een gezonder eetpatroon doorlopen. Gewichtsverlies is niet altijd het uitgangspunt, maar wel een logisch gevolg. Op het moment dat men eetgedrag en gewoonten gaat veranderen en de eigen knelpunten gaat aanpakken, zal men ook gewicht gaan verliezen. De oplossing zit namelijk verborgen in onszelf. Het programma is gebaseerd op de ‘Schijf van Vijf’ en is door zowel vrouwen als mannen te volgen. Het programma is realistisch en houdt rekening met de Hollandse pot.
  Sjan werkt met groepscursussen in Hengelo en Oldenzaal. Haar praktijk heeft ze in Oldenzaal en Denekamp. Voor daarbuiten komt ze voor begeleiding bij de mensen aan huis.
  Daarnaast zijn er huiskamergroepen, waarbij de gastvrouw enkele mensen uitnodigt voor een periode van 10 weken, om samen af te slanken.
  Doordat Sjan is aangesloten bij de BGN, zijn er een aantal zorgverzekeraars die de kosten (gedeeltelijk) vergoeden.
  Alle informatie is te vinden op de website, maar je kunt ook bellen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply