Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Overgewicht en haptotherapie
  Rate this post

  Herken je jezelf hierin?
  – Je hebt overgewicht, maar blijvend afvallen lukt niet (meer)
  – Je hebt vaak honger of trek
  – Eten en de weegschaal beheersen je leven

  Veel mensen met overgewicht proberen hun leven lang af te vallen. Zij volgen alle mogelijke diëten, maar wisselen die uiteindelijk af met overeten: het bekende jojo-effect. Om moedeloos en wanhopig van te worden. Dit alles ken ik uit eigen ervaring. Gelukkig heb ik ontdekt wat kan helpen.
  Wat heb ik hierin te bieden? Als haptotherapeut ga ik met je ontdekken waarom je te veel eet. Overeten heeft namelijk bijna altijd te maken met het (onbewust) verdoven van innerlijke onrust of emoties. Met haptotherapie kun je je innerlijke rust, kracht en vitaliteit terugvinden. Daardoor zal het veel gemakkelijker worden om goed voor jezelf te zorgen en te eten wat goed voor jou is.

  Daarnaast heb ik de opleiding Orthomoleculair Gewichtsconsulent gevolgd. Daar heb ik geleerd wat je moet eten om af te vallen. Door een paar wijzigingen in je voeding aan te brengen, zul je merken dat de altijd aanwezige honger verdwijnt: in plaats van onrust komt er eetrust. Door dit alles kun je net als ik afvallen en een gezonder, fitter lichaam krijgen en meer energie.

  In mijn praktijk begeleid ik cliënten die zich in het bovenstaande herkennen. Hierbij bied ik haptotherapie én voedingsadviezen, een unieke combinatie. Omdat ik het iedereen gun elke dag tevreden met jezelf te zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply