Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Overtollige kilo’s uitzwaaien
  Rate this post

  De maat is vol. Nadat je maanden je hoofd in het zand hebt gestoken, weet je dat het nu tijd is. Je gaat afscheid nemen van die overtollige kilo’s en dit keer voorgoed. En dan graag zonder dat ellendige hongervoel waar je enorm ­chagrijnig van wordt. 

  Niemand zei dat afvallen leuk of makkelijk was. Soms is het echter wel nodig. Omdat je niet lekker in je vel zit of zelfs omdat je gezondsheidsproblemen ervaart door je overgewicht. Maar hoe kun je in de wildgroei van afslankmethodes de methode vinden die past bij jouw persoonlijkheid en leven? NewFigure begrijpt dit en biedt daarom individuele behandelingen, toegepast op jouw afslank­doelen. Wanneer je de behandeling volgt, krijg je ondersteuning door een arts en persoonlijke voedingscoaches.
  Op deze manier weet je dat je verantwoord bezig bent. Want je zorgen maken tijdens het afvallen is wel het ­laatste waar je op zit te wachten.

  Online of fysiek
  Bovendien kun je zelf kiezen of je het programma online wilt volgen of dat je de kliniek bezoekt. Op deze manier kun je de NewFigure behandeling inpassen in je dagelijkse routine en dat maakt afvallen al weer een stukje makkelijker. Ook bij medische klachten, medicijngebruik of (morbide) obesitas kun je meedoen aan de behandeling van NewFigure. Wij kunnen jouw huisarts informeren over de behandelingsmethode en de inhoud van het dieet. Zo ga je onder gedegen begeleiding van start en
  val je onbezorgd af.

  Persoonlijk aanvalsplan
  Als je je aanmeldt voor het NewFigure-programma, bespreek je eerst met een persoonlijke voedingscoach hoeveel weken nodig zijn om jouw streefgewicht te behalen. Aan de hand daarvan wordt jouw persoonlijke plan gemaakt en dan kun je van start gaan. Bij het NewFigure-dieet krijg je een receptenboek en handige tips over de keuze van producten en voedselbereiding.

  De nodige nazorg
  Aan het einde van het NewFigure-dieet kan het gebeuren dat je bang bent voor een jojo-effect. Heel begrijpelijk. New Figure bevat daarom een reïntegratieperiode met als doel dat vervelende jojo-effect te voorkomen. NewFigure durft te garanderen dat uw oude gewicht en gewoontes daadwerkelijk tot het verleden behoren.

  Afvallen volgens NewFigure:
  • Fit gevoel
  • Persoonlijke begeleiding
  • Geen behoefte aan extra voedsel
  • Zorgen maken is niet nodig

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply