Rate this post
 • Overwin je angst
  Rate this post

  Een leven zonder angst is een leven zonder gevoel. Maar als angst je op enig moment (of zelfs in je hele doen en laten) belemmert, wil je er wat aan doen. Die mogelijkheid is er nu!

  Angst laat zich in vele vormen zien. Ik heb mensen geholpen met vliegangst, examenvrees, faalangst, angst voor dieren, angst voor ziekenhuizen enzovoort. In het begin hebben deze mensen één ding gemeen: ze zijn over het algemeen gelukkig in hun leven, maar de angst belemmert hen om hun leven helemaal te leven zoals ze dat zouden willen. Dit begint vaak met het vermijden van datgene waar ze bang voor zijn. Maar voor veel mensen blijft het daar niet bij. Als je bijvoorbeeld honden wilt vermijden, kun je misschien opeens je huis niet meer uit, omdat de buren een hond hebben en die in de tuin houden. Een ander voorbeeld: ziekenhuizen kun je vermijden, tot een automobilist niet goed uitkijkt en je een gebroken been oploopt. Opeens word je met je angst geconfronteerd.
  Als je al je hele leven bang bent, kan het zomaar zijn dat je in alles wat je doet belemmerd wordt. Je durft je huis niet meer uit, vermijdt contact met anderen, isoleert jezelf van de rest van de wereld. Deze angst verlamt je wezen.
  Voor zowel de eerste als de tweede vorm (en alles ertussenin) kun je bij mij terecht. Ik heb technieken die de oorzaak van de angst vinden. Daardoor wordt het veel gemakkelijker om ook je gedrag aan te passen. Je gaat samen met je onderbewustzijn aan de slag om je leven weer op de rit te krijgen.
  Dit kan voor enkelvoudige angsten in één sessie, maar het kan ook zijn dat we kiezen voor een traject, waarbij alle aspecten van je leven aan bod komen.
  Kijk voor meer informatie op de site van PEVARI.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply