Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Overzicht in je financiële situatie
  Rate this post

  Heb je ook geen zicht meer in jouw ­financiële zaken? Zie je door de bomen het bos niet meer? Of durf je de post niet meer open te maken? Dan is het nu tijd om een budgetcoach in te schakelen!

  Een budgetcoach is een (tijdelijke) steun en toeverlaat voor mensen die het overzicht in hun financiële huishouding kwijt zijn. Als budgetcoach begeleid ik mensen met ­budgetproblemen en stel ik samen met de cliënt weer orde op zaken.
  Het is een misverstand dat alleen mensen met schulden hulp kunnen gebruiken. Iedereen die met inkomsten en uitgaven te maken heeft en waarbij dit niet meer in balans is of raakt, kan dit door middel van een budgetcoach weer op orde brengen. Samen gaan we de uitdaging aan!
  Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een persoonlijk traject en/of een laagdrempelige workshop in jouw eigen huis met vrienden of buren. Bij de workshop wordt niet ingegaan op individuele situaties.
  Tijdens het traject leer je inzicht en overzicht te krijgen in je inkomsten- en uitgavenpatroon, leer je structuur en orde aan te brengen in je financiële administratie, en word je je bewust van je eigen handelen, je gedrag en je valkuilen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply