Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben jij het overzicht kwijt?
  Rate this post

  Het is niet altijd gemakkelijk om de ­financiële huishouding op orde te houden. Dat kan komen doordat je te weinig tijd hebt, of omdat je er niet zo handig in bent, en het kan ook zijn dat je het nooit hebt geleerd, bijvoorbeeld doordat jouw partner altijd alle administratie deed. Hierdoor kun je het overzicht van jouw financiën kwijtraken, wat veel onrust kan geven. Jij wilt toch ook weten waar je aan toe bent?

  Graag wil ik je helpen bij het opzetten van een persoonlijke administratie, en het opruimen en archiveren van paperassen. Het is ook heel fijn om samen met mij te zoeken naar een oplossing als je schulden hebt. Een jaarlijkse update van jouw administratie maken geeft ook erg veel inzicht en regelmaat. Ook help ik je graag met het aanvragen van toeslagen, een DigiD of een uitkering.

  Als je het niet ziet zitten om een budgetplan te maken, kun je ook een budgetcoach inschakelen. Wanneer ik jou coach, is het doel dat je na enige tijd zelf jouw financiële zaken weer onder controle hebt. Het traject wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en jouw behoefte aan ondersteuning. Afspraken worden vastgelegd in een contract. Een coachingtraject bestaat uit de volgende onderdelen: intakegesprek, ordenen papierwerk, eventueel schuldeisers aanschrijven / bellen voor betalingsregeling, budgetoverzicht maken, mogelijkheden bekijken voor besparingen, nazorg en evaluatie. Het intakegesprek bestaat uit een huisbezoek van ongeveer 1 uur. Op basis van dit gesprek ontvang je een voorstel voor de overige stappen, met daarbij een kostenindicatie.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply