Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘In die paar maanden leek ik wel jaren ouder te zijn geworden’
  Rate this post

  Na maanden van woede en verdriet voel ik me eindelijk weer een beetje beter. Er waren heel wat uurtjes therapie voor nodig om alle pijn een plekje te geven. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik weer een beetje lucht heb. Heel voorzichtig begin ik weer plezier te krijgen in kleine dingen. Heerlijk, want dat gevoel was heel lang weg. Ik begin weer te leven en daar ben ik dankbaar voor.

  Mijn man heeft mij vorig jaar verlaten. Voor mij kwam dit totaal onverwachts, maar achteraf hoorde ik dat mijn omgeving het wel aan zag komen. Iedereen leek al te weten dat hij een ander had. Ik werd ingeruild voor een vrouw die zijn dochter had kunnen zijn. Alle smerige details zal ik je besparen, maar het kwam behoorlijk hard aan en uiteindelijk ben ik compleet ingestort. Dagenlang zat ik als een zombie te huilen op de bank. Uiteindelijk kwam ik bij een fijne therapeut terecht, die me echt geholpen heeft mezelf weer terug te vinden.

  Toen ik weer een beetje tot mezelf kwam en voor het eerst weer eens écht in de spiegel keek, schrok ik. Het verdriet had diepe lijnen in mijn gezicht achter gelaten. In die paar maanden leek ik wel jaren ouder te zijn geworden. Toen ik me van binnen weer beter ging voelen, veranderde de buitenkant helaas niet mee. De lijnen en groeven bleven. Omdat dit me heel erg stoorde, wilde ik hier echt iets aan gaan doen. Ik heb contact opgenomen met Medica Estetica omdat ik daar heel goede berichten over hoorde. Na een intakegesprek en goede informatie over injectables heb ik me laten behandelen. Als je me een paar jaar eerder had gezegd dat ik botox of fillers zou gaan gebruiken, had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Nee, dat was niets voor mij. Maar nu ben ik zo blij dat ik het gedaan heb. Mijn uiterlijk past nu weer bij me. Ik voel me weer zoveel beter en nu straalt mijn gezicht dat ook uit. Ik voel me weer de moeite waard.

  Het verschil
  Om je huid te herstellen en te verjongen kunnen fillers worden gebruikt. Ze worden bijvoorbeeld ingezet om rimpels en oneffenheden op te vullen, het volume van je gezicht te herstellen en het volume en de contouren van je lippen aan te passen.
  Medica Estetica gebruikt (tijdelijke) fillers op basis van hyaluronzuur. Deze stof komt van nature in je huid voor en zorgt voor stevigheid en elasticiteit. Bij het ouder worden, neemt de aanmaak van hyaluronzuur langzamerhand af, waardoor volumeverlies en rimpels ontstaan. Het effect van een fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt in ieder geval negen tot twaalf maanden aan.

  Waar fillers een ruimte opvullen, blokkeert botox de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier. botox, zoals het eiwit botulinetoxine A in de volksmond genoemd wordt, ontspant de spier met als het gevolg dat ook de vlak daarboven gelegen huid ontspant en rimpels verdwijnen. Het effect van botox houdt zo’n drie tot zes maanden aan.

  Met fillers zijn de volgende gebieden in het gezicht te behandelen:

   wallen onder de ogen
   volume jukbeenderen
   volume wangen
   opvullen van de neuslipplooi
   rimpels bovenlip
   volume van lippen
   marionetlijnen vullen
   kaaklijn verstrakken
   wenkbrauwlift
   volume voorhoofd/slaap
   neuscorrectie

  Botox kan worden toegepast bij de behandeling van:

   voorhoofdsrimpels
   fronslijnen
   kraaienpootjes
   hoofdpijn
   overmatig zweten

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply