Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak je darmklachten aan!
  Rate this post

  Anneke* belde mij: ‘Ik heb al tijden last van mijn buik: ik voel me opgeblazen, heb krampen en ga lastig naar het toilet. Ik zit niet lekker in mijn vel en wil dit eindelijk eens aanpakken. Kun jij me hierbij helpen?’

  Darmklachten zoals die van Anneke hebben een oorzaak. Denk aan een ziekte of medicijngebruik. Maar stress kan ook een belangrijke factor zijn. In veel gevallen kan voet­reflex helpen bij darmklachten.
  Bij voetreflexologie gaan we ervan uit dat elk deel van je lichaam wordt gereflecteerd op je voeten, maar je hoeft er niet in te geloven om toch baat te kunnen hebben bij reflexzonetherapie! Tijdens de voetreflex masseer ik de drukpunten die in verbinding staan met je darmen. Ik hanteer een holistische aanpak. Dat betekent dat ik ook kijk naar andere factoren die kunnen meespelen bij je klachten, zoals voeding, onverwerkte gebeurtenissen en leefstijl. Hier sluit ik de behandeling op aan.
  De voetreflex stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de bloedcirculatie. Hierdoor kun je klachten laten verhelpen, minder pijn ervaren en eventuele stress loslaten. Naast de behandeling raad ik ook probiotica aan om je darmflora gezond te houden.
  Na een aantal behandelingen is Anneke nu klachtenvrij. Ze heeft nu minder last van haar buik en meer energie!

  Tineke van Galen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply