Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak dat stukje ‘me-time’
  Rate this post

  We leven in een rare tijd. Een tijd waarin alles op zijn kop heeft gestaan. Van thuisisolatie en homeschooling tot gezond blijven en thuiswerken. Zie in zo’n situatie alle ballen maar eens in de lucht te houden en, misschien nog wel het allerbelangrijkste, jezelf niet uit het oog te verliezen.

  Want zeg nu zelf: als jij niet gezond bent en goed voor jezelf blijft zorgen, kun je ook niets voor een ander betekenen. Dan kun je niet werken en voor je gezin zorgen. Sinds COVID-19 zijn intrede in Nederland heeft gedaan, lijkt niets meer hetzelfde. En dat heeft voor veel stress gezorgd: stress om de gezondheid van jezelf en de mensen van wie je houdt, stress om je inkomen, stress over hoe je thuiswerken en homeschooling moest combineren, stress om de sfeer die er niet op vooruitging toen je 24/7 bij elkaar op de lip zat.

  Huid vs stress
  Die stress heeft ook invloed gehad op je huid. En het is dan ook hoog tijd om daar weer eens de nodige aandacht aan te besteden. Tijdens je videocalls met collega’s en klanten wil je er immers goed uit blijven zien.

  Online huidadvies
  ‘Dat is dan ook precies de reden dat wij een online huidadvies aan onze diensten hebben toegevoegd’, vertelt Hanneke Wolters stralend. ‘Als je niet de mogelijkheid hebt om voor een behandeling naar ons toe te komen, brengen wij de behandeling als het ware naar jouw huis. Natuurlijk kan dit nooit een professionele salonbehandeling vervangen, maar je zorgt er op deze manier wél voor dat je huid gezond wordt en in conditie blijft.’

  Huidadvies op maat
  Op de website van Huidinstituut Salon Hanneke skincare | wellness kun je een vragenlijst invullen. ‘Dit duurt ongeveer drie minuten en vervolgens ontvang je van ons binnen twee of drie dagen een huidadvies. Op die manier weet jij precies hoe jij thuis je huid het beste kunt verzorgen, welke werkstoffen het beste bij je huid passen en welke voedingsstoffen je eventueel beter kunt vermijden om je huid te verbeteren. Ook stellen we een behandelplan op voor hoe jij je huid met een eventuele professionele salonbehandeling sterk kunt verbeteren. De producten kun je in onze webshop bestellen, maar ook afhalen in onze salon is mogelijk. Een beetje extra aandacht voor je huid in deze tijd zorgt er niet alleen voor dat deze weer gaat stralen, maar het is ook even een momentje voor jezelf. En vooral in deze tijd is dát ontzettend belangrijk!’

  Maatwerk
  Huidinstituut Salon Hanneke skincare | wellness richt zich op gehele verbetering van jouw huid, zodat jij met een frisser, jeugdiger en lichter gevoel de dag weer kan herpakken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply