Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak de oorzaak van je klacht aan
  Rate this post

  Als je last hebt van acute of chronische (pijn)klachten, dan kun je met medicijnen (pijnstillers) weliswaar de symptomen onderdrukken, maar vindt er doorgaans geen genezing plaats. Denk eens aan ­complementaire therapie!

  Jelma Daalman werkt als complementair ­therapeut. Dat wil zeggen dat ze het lichaam
  en de geest als één geheel behandelt.
  Volgens haar worden fysieke symptomen veroorzaakt door disbalans van lichaam en geest en kun je pas echt genezen als je het geheel behandelt: wat is de oorzaak? Zijn er voedingstekorten of emotionele belemmeringen?
  Zijn er energetische blokkades? Is er een ­verkeerde lichaamshouding of een belemmerende levenshouding? De therapie kan bestaan uit houdingscorrecties, massages, healing, ­voedingsadviezen, supplementen, natuurgeneesmiddelen, inzichtgesprekken, rouwverwerking, spirituele en levenscoaching.
  Jelma coacht ook mensen met levensvragen en/of rouwverwerking. Uit eigen ervaring weet ze hoe het is om door de verschillende fases van rouw te gaan. Jelma’s spirituele ontwikkeling is vooral geactiveerd door haar zes overleden ­kinderen die in de leeftijd van 3 maanden tot 7 jaar plotseling overleden aan een ziekte (zie haar boek ‘Overleven’). Zij zijn nu haar helpers aan gene zijde. Door haar rechtstreekse verbinding met hen kan ze schakelen van wetenschap naar spiritualiteit. Haar inspiratie wordt gevoed door hen. Ze vormen een team en hebben met z’n zevenen (Zevenster) als doel mensen met een hulpvraag therapie, ondersteuning en inzichten te geven om hun lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen.

  Jelma Daalman heeft een praktijk in ­Assen, Dwingeloo en Hoogeveen. Ze werkt 34 jaar in de natuurgeneeskunde en heeft diverse opleidingen gevolgd, waaronder fyto­therapie, ­orthomoleculaire therapie, coaching bij ­emotionele en psychische klachten, ­reflexzonetherapie en healing.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply