Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak de regie terug!
  Rate this post

  We moeten tegenwoordig allerlei ballen in de lucht houden: werk, gezin, sociale contacten… Er wordt veel van je verwacht, en dat kan leiden tot gespannenheid.

  Nu is een beetje stress op zichzelf niet slecht. Het kan je bijvoorbeeld de scherpte geven om beter te presteren onder druk. Maar wanneer je voortdurend last hebt van stress, kun je bijvoorbeeld klachten krijgen als hoofdpijn, maagklachten, slapeloosheid en piekeren, of op de langere termijn zelfs een burn-out.
  Het volgen van een Mindfulnesstraining kan helpen om meer balans te vinden in je drukke leven. Met behulp van Mindfulness leer je aandacht te geven aan het ‘hier en nu’ en bewust te worden van automatismen. Hierdoor komt er meer ruimte om ook in stressvolle situaties te handelen vanuit rust en helderheid en daardoor met meer plezier en energie te genieten van de kleine dingen in het leven. De training wordt gegeven door Sheila Tingen-Roosen (lid VMBN categorie 1) in kleine groepen van 4 tot 8 personen, en duurt 8 weken. Een individuele training is ook mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply