Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak die kans voor meer energie!
  Rate this post

  We leven in een wereld waarin alles steeds sneller gaat en verwacht wordt dat we overal aan meedoen. Veelal voldoen we liever aan die verwachtingen op zowel zakelijk als persoonlijk gebied dan dat we luisteren naar onszelf en duidelijk onze grenzen aangeven. Dit kan resulteren in stress, overspannenheid of zelfs een burn-out.

  Een burn-out is het gevoel opgebrand te zijn, waardoor er geen energie en motivatie meer is om optimaal te functioneren. Oftewel: gevoel, verstand en lichaam zijn uit balans, zodat helder denken en emoties verwerken niet goed meer lukt. Veel voorkomende klachten hierbij zijn hyper­ventilatie, angst en depressie.
  Bij PUUR energie wordt je situatie in kaart gebracht en gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten. Deze wordt vervolgens aangepakt met behulp van Polyenergetische Therapie en/of Polariteitsmassage, waardoor je zowel fysiek als mentaal weer tot rust en in balans komt.
  Vele cliënten zijn je voorgegaan en zitten weer vol energie. Jij kunt nu ook die kans pakken!

  Polyenergetische Therapie is een multi­disciplinaire therapie, waarbij gebruikt wordt gemaakt van communicatietherapie, ­hypno- en ­regressietherapie, chakratherapie en NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Naast stress, overspannenheid en burn-out kunnen we ook met zaken als onzekerheid, slapeloosheid, angsten en fobieën aan de slag.

  Polariteitsmassage, die uitgaat van de 5 ­elementen, geeft je lichaam weer de energie die het nodig heeft om optimaal te functioneren. Een regelmatige massage zorgt ervoor dat je lichaam in balans blijft. Maak gebruik van de ‘5 voor 4’ massage-actie (onder vermelding van ForYou), dan ga je met een goed gevoel de lente in.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply