Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak het leiderschap over jouw leven op
  Rate this post

  Ga je met lood in de schoenen naar je werk? Heb je hulp nodig, omdat je je werk niet meer lijkt aan te kunnen? Ervaar je dat je het niet meer aan kunt om altijd maar voor anderen in de weer te zijn en houdt niemand eens rekening met jou? Eindigen je dagen steeds vaker met oververmoeid thuis op de bank zitten? Lijk je jezelf niet meer te zijn en ben je kribbiger dan ooit? Gaat het team waarmee je werkt alle kanten op, behalve de kant die jij als leidinggevende voor ogen hebt? Zet dan je gevoel van onmacht om naar een nieuwe drijfkracht!

  Het leven bestaat uit keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet. Hoe helpend is het dan dat je kunt doen wat ten diepste ook bij je past! Op die manier krijg je energie van de dingen die je doet en haal je kracht uit de keuzes die je maakt in je leven. Kun je nieuwsgierig zijn naar jezelf en durf je op zoek te gaan naar je natuurlijke kracht?

  Krachtige technieken
  Esther Uitman-van der Leest houdt zich bezig met coaching en ontwikkeling van mensen, teams en organisaties in de breedste zin van het woord. Ze werkt – als gecertificeerd Master NLP Practitioner, Time Line Therapist en Hypnotist – met de krachtige technieken van het NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

  Belemmeringen en talenten
  Esther: ‘Op basis van de ACT® (Analytical Competence Tool) -meting onderzoeken we samen wat jouw onbewuste drijfveren zijn, waarom je doet wat je doet, wat jouw belemmeringen en talenten zijn en waar je juist energie en kracht van krijgt. Vanuit dat bewustzijn kun je het leiderschap over jouw leven oppakken en kom je volledig in je kracht te staan.’

  Teamontwikkeling
  ‘In team- en organisatieverband brengen we alle individuele metingen bij elkaar en worden we, vanuit de nieuwsgierigheid naar onszelf, als bijna vanzelf nieuwsgierig naar de drijfveren van anderen in ons team. Dat bewustzijn is een voorwaarde om het hele team in zijn kracht te zetten.’

  Naar een betere balans
  Esther Uitman-van der Leest werkt voor onder andere LEF-trainingen (zie www.leftrainingen.nl). De training is speciaal ontwikkeld voor vrouwen (HBO-/ WO-niveau) die meer uit hun persoonlijke en werkzame leven wensen te halen of juist een betere balans zoeken. Vrouwen die een bijdrage willen leveren aan gelukkige mensen, succesvolle organisaties én daarin het goede voorbeeld willen zijn.

  Over Esther Uitman-van der Leest
  Esther Uitman-van der Leest is van oorsprong docent. Zij heeft een aantal jaren in het bedrijfsleven een middenkaderfunctie bekleed en de laatste 11 jaar (tot 2017) als leidinggevende in het voortgezet onderwijs gewerkt. Vanuit een passie voor mensen en organisaties is ze thans werkzaam als coach, trainer en adviseur. De ACT-meting, waaruit onbewuste drijfveren en kansrijke ontwikkeling duidelijk wordt, is de vliegende start van (coach)trajecten. Als certified Master Practitioner in de Art & Science of NLP, Time Line Therapy en Hypnotist is Esther een krachtige, realistische coach met doelgerichte resultaten op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling en organisatieadvies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply