Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Pak je klachten aan

  Zit je niet lekker in je vel? Heb je te horen gekregen dat je met je klacht moet leren leven? Zegt de dokter dat het ‘stress’ is? Of ‘tussen de oren zit’? Laat dan eens op een andere manier naar je klacht(en) kijken!

  In de natuurgeneeskunde wordt gezocht naar mogelijkheden om het immuunsysteem van binnenuit te versterken en energie / vitaliteit te verhogen.
  Natuurgeneeskunde gaat uit van het zelfherstellend vermogen. Het lichaam zal altijd alles doen wat het in het vermogen heeft om het lichaam te herstellen. Als het herstel niet voldoende is, wijst dit op een blokkade of een energietekort. De volgende vraag is: waardoor?
  Met een meting met de computer en aan de hand van wetenschappelijk gevalideerde vragenlijsten wordt uitgezocht waar de oorzaak zich bevindt. Ook reguliere onderzoeksuitslagen worden meegenomen. Of, indien nodig, wordt er om aanvullend onderzoek via de huisarts gevraagd. Samenwerking met reguliere geneeskunde kan onmisbaar zijn.
  Elvira Zwanikken is opgeleid in de natuur­geneeskunde, orthomoleculaire geneeskunde en in de klinische psycho-neuro-immunologie. Body-Pitstop heeft vele effectieve behandel­methoden ter beschikking: de juiste weten­schappelijke informatie om te lezen, ­gezonde voeding, homeopathie, natuurlijke ­supplementen, sport / beweging en computer­frequenties die de aansturing van het lichaam weer helpen ordenen. Deze combinatie van behandelmethoden helpt het lichaam zich te bevrijden van ballast. Hierdoor ontstaat meer vrije energie die het immuunsysteem gaat gebruiken om de zaken op te lossen die alleen het immuunsysteem zelf kan oplossen.
  Wil jij ook je levensstijl veranderen, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Neem dan contact op met Elvira!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply