Rate this post
 • Pak je leven terug!
  Rate this post

  Onlangs kwam een 14-jarig meisje bij me in de praktijk met rugklachten. Het bleek dat ze ook veel last had van stress, door de druk van haar ouders, school, sport en toneel. Haar ouders waren een jaar geleden bovendien gescheiden. Artsen konden niets vinden, en zeiden dat ze maar met de pijn moest leren leven. Al na een paar sessies bij mij ging het stukken beter met haar. Ik heb haar bovendien handvatten gegeven om de rust te bewaren, terwijl ze toch alles kan blijven doen. De ouders van het meisje worden inmiddels ook behandeld in de praktijk en zo heeft het een positieve uitwerking op het hele gezin.

  Het dagelijks leven geeft veel stress, angst en zorgen, met onder andere burn-out en depressie tot gevolg. Daar zijn oplossingen voor, en die oplossingen kan ik je geven. Mijn therapie werkt direct en blijvend voor zowel volwassenen als kinderen. Na het eerste consult ervaar je al verbetering. Dankzij de methodieken die ik gebruik, zul je het heft weer in eigen hand kunnen nemen, zul je jezelf beter leren kennen en te durven kiezen voor wat je echt wilt, met zelfvertrouwen om de voor jou juiste beslissingen te nemen en jouw leven weer onder controle te krijgen. Ik leer je technieken om je depressieve gedachten te leren controleren en te laten verdwijnen, zodat je je vrijheid weer terugkrijgt: ruimte in je hoofd, rust en ontspanning en een gevoel van welzijn. Ook kan eventuele zwaardere problematiek opgelost worden, en fysieke klachten verdwijnen.
  Ik bied authentieke en persoonlijke begeleiding, gericht op inzicht in jezelf, waarna je weer op eigen kracht verder kunt.
  Sommige hulpverleners maken zichzelf onmisbaar, en het is mijn visie dat je als coach of trainer jezelf zo snel mogelijk overbodig moet maken, zodat de cliënt volledig zelfstandig van het leven kan genieten.
  Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply