Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak je ongemakken aan
  Rate this post

  Ieder mens heeft een verzamelpunt. Het is het energiepunt dat ons stoffelijk lichaam met ons energielichaam verbindt. Bij volwassenen hoort dit punt zich midden op het borstbeen te bevinden, maar dit is bij bijna niemand het geval.

  Een verkeerde locatie zorgt voor allerlei lichamelijke en geestelijke klachten. Het heeft invloed op onder andere onze uitstraling, ­intelligentie, gezondheid, onze kijk op de wereld en hoe we daarmee omgaan. Als het verzamelpunt niet op zijn plek zit, kan dit depressieve klachten geven, apathie, maagklachten en/of stress. Het veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling in de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en de hormoonwerking worden verstoord.
  Het herstellen van de positie is een eenvoudige procedure die al eeuwen bekend is bij heel veel oervolken. Eerst wordt het verzamelpunt gelokaliseerd en daarna verplaatst met een speciale, handgeslepen edelsteen. Na de correctie wordt er een duidelijke verbetering ervaren in de lichamelijke en/of geestelijke situatie. Dit is de perfecte start en de basis voor herstel. Dikwijls is het ook terug te zien in de uitstraling van iemand: heldere, stralende ogen, een gezonde huidskleur, een rechte houding. Er wordt een grote rust en kalmte ervaren; een gevoel van ‘thuiskomen’. Een verzamelpuntcorrectie is ook heel goed ­toepasbaar voordat iemand een therapie, ­operatie of andere ingreep moet ondergaan. De juiste locatie vergroot de kans op herstel bij ziekte en operatie. In Engeland wordt het om die reden al in verschillende ziekenhuizen toegepast.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply