Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak je probleem nu eens écht aan, met Medische Hypnose!
  Rate this post

  Wordt het niet tijd om je probleem eens écht aan te pakken? Ben je zat van die eindeloze strijd? Al die pogingen om te stoppen met roken, dat jojo-effect bij het afvallen, de uitzichtloze depressie, je angsten die je belemmeren om te leven… Dan wordt het tijd voor hypnose. Medische hypnose!

  Met ‘medische hypnose’ wordt niet de showhypnose bedoeld die je misschien wel kent van tv. Dat heeft er niets mee te maken. Medische hypnose werkt met je onderbewustzijn: een deel van jezelf dat gemaakt is om jou te helpen en te beschermen in je leven. Gezien de klachten die we hebben lijkt dat soms niet echt te lukken. Dat onderbewustzijn lijkt ons soms zelfs flink dwars te zitten, maar dat is niet zo. De klachten die je nu ervaart waren op een of andere wijze bescherming in je verleden. Het onderbewustzijn begrijpt niet dat je nu ouder bent en dat dit nu niet meer goed voor je is.

  ‘Stop ermee’
  Hypnose is niets anders dan praten met dat deel: je onderbewustzijn. Tijdens een sessie wordt je onderbewustzijn uitgelegd dat het niet langer gewenst is om te roken, om te veel te eten, om angsten te geven, om buikpijn te hebben of andere dingen te doen die je in het hier en nu schaden. Om daar dus mee te stoppen. Hypnose werkt rechtstreeks met dat deel van ons waar die verandering moet plaatsvinden en is daarom zo effectief.

  Je bent er tijdens die sessies gewoon bij. Je hoort alles en de meeste mensen zeggen: ‘Ik had alleen mijn ogen dicht, en toch zijn de resultaten verbluffend.’ Afhankelijk van je probleem zijn één of meerdere sessies nodig.

  Bij HypnoseWerk werken Alida Goosen en Martin Craanen. Beiden zijn gecertificeerde hypnotiseurs.

  Geloof je dat nou?
  Hypnose werkt! Je hoeft er niet in te geloven. Het is een veilige behandeling als aanvulling bij vele ziektes en klachten. Het heeft verder geen bijwerkingen en het verstoort een reguliere behandeling niet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply