Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak je rimpels aan
  Rate this post

  Unique Face Lifting Serum bevat de bijzondere nectar van de cactus, wat binnen vijf minuten gegarandeerd een gladmakend effect op je huid heeft. Rimpels, kraaienpootjes en wallen vervagen direct of zijn zelfs helemaal verdwenen. Unique Face Lifting Serum wordt niet voor niets door internationale visagisten beschouwd als het ultieme cosmetische antwoord op huidveroudering.

  Snelle én direct waarneembare werking
  De bijzondere samenstelling van de nectar van de Gosselin Agave is verantwoordelijk voor de snelle én direct waarneembare werking van Unique Face Lifting Serum.

  Cactusmoleculen met vochtvasthoudend vermogen
  Deze cactus bevat unieke moleculen met een groot vochtvasthoudend vermogen. Dit vocht wordt samen met de voedingsstoffen over de hele cactus verdeeld. Daardoor kan de Gosselin Agave overleven in de gortdroge en gloeiendhete Jalisco woestijn in Mexico. Dit maakt deze Mexicaanse cactus heel interessant als huidverjonger.

  Facelift in 5 minuten
  Wetenschappers hebben de nectar van de Gosselin Agave in een laboratorium geanalyseerd. Die bleek niet alleen de vochtvasthoudende moleculen te bevatten, maar ook een overvloed aan voedingsstoffen. Met behulp van geavanceerde technieken slaagde men erin om een serum te maken met een direct zichtbaar effect op rimpels, lijntjes, kraaienpootjes en wallen.

  Wallen onder ogen verdwijnen
  Unique Face Lifting Serum verbetert het vochtvasthoudend vermogen én de opname van vitaliserende voedingstoffen binnen vijf minuten. Zo wordt je huid in de probleemzones opgevuld en vervagen rimpels, kraaienpootjes en wallen al binnen 5 minuten.

  Huid zachter en elastischer
  Bovendien worden het vocht én de voedingsstoffen – net als in de cactus – verder over je gezichtshuid verdeeld. Dit zorgt voor een langdurige en intensieve hydratatie én optimale voeding van de huidcellen. Daardoor zal je huid direct voelbaar zachter en elastischer worden. De samenstelling van Unique Face Lifting Serum komt voor 100% overeen met het onderzoeksserum waarmee in wetenschappelijke testen de cosmetische werking van de cactusnectar is aangetoond.

  Unique 3 dagen gratis testen
  Het snelle én zichtbare effect van deze unieke wrimpel­vervager kun je nu zonder risico op jouw eigen huid ­uittesten.

  Niet tevreden? Geld terug
  Bij aankoop van Unique Face Lifting Serum van 30 ml ­ontvang je een gratis testverpakking van 5 ml ter waarde van €‌ 9,95. Ben je niet tevreden over het resultaat? Dan mag je de grootverpakking én testverpakking binnen drie dagen na aankoop weer terugbrengen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply