Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pak zelf je klachten aan
  Rate this post

  Heb je last van acute of chronische pijn, wonden die moeilijk genezen, chronische vermoeidheid, stofwisselingsproblemen of andere klachten? Er is een methode op de markt, de BEMER, waarmee je zelf thuis je klachten kunt aanpakken. Bij zo’n 80% van degenen die met klachten naar de huisarts gaan, heeft het zin om de BEMER uit te proberen.

  Bij deze methode lig je ‘s ochtends en ‘s avonds 8 minuten op een mat. Via die mat worden elektromagnetische signalen afgegeven op je lichaam, zodat de microcirculatie in je lichaam verbeterd wordt. Je organen krijgen meer zuurstof en de afvalstoffen worden beter afgevoerd. Je lichaamscellen worden gezonder! Voor degenen die moeilijk bewegen, is de BEMER er ook als stoel.
  In Duitsland is de BEMER-therapie onderdeel van de reguliere geneeskunde, en wordt die ­gebruikt in ziekenhuizen en klinieken. Ik verwacht dat dat ook in Nederland gaat gebeuren. Ik was de eerste arts die er in Nederland een opleiding in heeft gevolgd, en ben er heel enthousiast over. En niet alleen ik: wereldwijd wordt de methode door een miljoen mensen gebruikt. Ook veel fysiotherapeuten werken ermee, en dat is niet zo gek: de methode lijkt op wat fysiotherapeuten doen, maar dan zonder handgrepen. De BEMER is een goede methode waar ik vertrouwen in heb. Mijn oorsuizen is ermee verdwenen. Eigenlijk zou ieder gezin er één moeten hebben! Om kennis te maken met de BEMER, kun je hem huren. Werkt die voor jou, dan kun je overgaan tot koop.

  Er zijn geen bijwerkingen én ‘t werkt echt. Wat wil je nog meer?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply