Rate this post
 • Pakkende plaatjes
  Rate this post

  Een paar goede foto’s voor je website, LinkedIn-pagina of als verrassing voor opa en oma, zonder dat je vastzit aan een complete en dure reportage? Dat is mogelijk!

  ‘Het nu-gevoel vasthouden voor later’: dat is waar het in mijn ogen om gaat bij portretfotografie. In mijn studio sta je zelf, samen met je collega’s, gezin of geliefde, even in de spotlight. Met mijn mobiele fotostudio rij ik heel Nederland door om ter plaatse mensen te fotograferen voor een effen achterwand. Fotografie op een (buiten-)locatie wordt uiteraard ook veel gedaan. Zo kun je het hele plaatje helemaal naar jouw hand zetten.
  Bij bruidsfotografie is het een uitdaging om de dag vol emoties te ‘pakken in plaatjes.’ Op jullie bruiloft moet de snik bijna hoorbaar zijn op de foto’s. De kus voelbaar. De taart als het ware proefbaar! Vanaf de aankleding / make-up tot en met het feest. Of gewoon voor een paar ­uurtjes? We maken samen een daginvulling, geheel op maat, zoals jullie dat willen.
  Mijn werk is veelzijdig: ik fotografeer wisselende onderwerpen en stel de wens van de opdrachtgever centraal, en dat alles voor een vooraf afgesproken prijs. Heel transparant. Meer foto’s zien? Check mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply