Rate this post
 • Parkvilla: hét cultuurcentrum van de regio
  Rate this post

  Parkvilla laat kunst en cultuur beleven en is de aanbieder van boeiende filmhuisfilms, theatervoorstellingen en meer dan tachtig creatieve cursussen en workshops voor alle leeftijden onder leiding van professionele docenten. Ook verzorgt Parkvilla kunsteducatie op scholen en in wijken. Het is tevens mogelijk om ruimtes te huren voor evenementen. Parkvilla is een bruisende, culturele ontmoetingsplek in een prachtig, monumentaal pand.

  Creatieve cursussen
  Met creativiteit doorbreek je vaste denkpatronen en kom je eerder tot nieuwe oplossingen. Parkvilla organiseert inspirerende cursussen en workshops op veel verschillende vlakken door bevlogen docenten. Mocht er plek zijn, dan is het altijd mogelijk om in te stromen of een proefles te volgen.
  Klassiek ballet tot 8 jaar, peuter- en kleuterdans, dansmix voor 55+, jazz, flamenco, modern… Welke dansvorm je ook zoekt: bij Parkvilla is er een uitgebreid dansprogramma voor elke leeftijd (op de foto: dansdocent Wendy van den Bogert). Gun jezelf creativiteit, inspiratie en ontspanning!

  Events & exposities
  Parkvilla heeft vele ruimtes en unieke mogelijkheden voor feesten, bedrijfspresentaties, lezingen, workshops of besloten theater- en filmvoorstellingen. Parkvilla is in het bezit van een foyer met een warme ambiance. Regelmatig zijn hier fraaie exposities te bewonderen van kunstenaars of fotoclubs. Van 6 oktober tot 18 november is er de expositie ‘Achter mijn ogen’ van Gabriëlle Ebskamp.

  Speciaal voor kids
  Parkvilla heeft dit seizoen een scala aan grappige, leerzame of ‘gewoon’ leuke theatervoorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar. In oktober speelt ‘Coco kan het!’. Een vrolijke, muzikale voorstelling met poppen, waarin Coco en haar vriendjes uit het boek tot leven worden gebracht in de handen van Jogchem Jalink. In november komt de interactieve vertelvoorstelling van Ton Meijer ‘Aadje Piraatje Sinterklaasfeest’ naar Parkvilla. Alle kinderen mogen als piraat komen. Parkvilla organiseert ook talloze kindercursussen, zoals tekenen, schilderen en danscursussen, en biedt plek aan het Jeugdtheaterhuis voor verschillende musical- en theaterlessen.
  Check www.parkvilla.nl voor het laatste nieuws.

  Esther Groenenberg & band | De mooiste liedjes uit de jaren zeventig
  In het programma ‘Back to the garden’ zingt Esther Groenenberg het allermooiste repertoire van onder anderen Carly Simon, Janis Ian, Carole King, Joni Mitchell en Karen Carpenter. Esther begeleidt zichzelf op piano en wordt bijgestaan door de onvolprezen ritmesectie van Her Majesty.

  WIN
  Parkvilla geeft 2 kaarten weg voor dit theaterconcert van Esther Groenenberg & band op zaterdag 4 december om 20.30 uur. Doe mee in de verloting en mail je adresgegevens naar info@parkvilla.nl onder vermelding van ‘Esther Groenenberg’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply