Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Parkvilla, hét cultuurcentrum van de regio
  Rate this post

  Parkvilla heeft filmhuisfilms – met wekelijks een aanbod van kwaliteitsfilms – en theatervoorstellingen. In september starten er 80 creatieve cursussen onder leiding van professionele docenten. Ook is Parkvilla de aanbieder van kunsteducatie en is het mogelijk ruimtes te huren voor evenementen.

  Verhuur voor events

  Schitterend gelegen in Park Rijnstroom te midden van eeuwenoude bomen ligt het sfeervolle Parkvilla. Parkvilla heeft vele ruimtes en unieke mogelijkheden voor feesten, bruiloften, recepties, bedrijfspresentaties, relatiedagen, lezingen, workshops, culturele activiteiten of besloten theater- en filmvoorstellingen. Parkvilla bruist van de creativiteit en is in het bezit van een karakteristieke foyer, een theater met 220 stoelen en een filmzaal.

  Meer dan 80 creatieve cursussen in seizoen 2019-2020

  Nieuw dit najaar is de literaire ‘cursustak’ waaronder de cursus Creatief Schrijven valt. Hierbij komen onder meer de spanningsboog en het ontwikkelen van de eigen schrijfstijl aan bod. In de cursus Storytelling leer je verhalen met verve te vertellen qua inhoud, vorm en presentatie. Op het werk handig als je een presentatie moet geven, maar ook privé bij bijvoorbeeld een speech op een bruiloft. De docente Rosa van Toledo werkt als eindredacteur voor het programma ‘Echt Gebeurd’, een verhalenprogramma opgezet door Paulien Cornelisse en Micha Wertheim. Kijk voor meer informatie en aanmelden en voor alle nieuwe cursussen op parkvilla.nl.

  Het nieuwe cursus- en theaterprogramma 2019-2020 is te zien op parkvilla.nl

  Farbod speelt Vers van de pers – try-out

  Farbod Moghaddam is een frisse cabaretier die hard aan de weg timmert in theater- en comedyland. De juryprijswinnaar van het BNN/VARA Leids Cabaret Festival 2018 combineert Nederlandse nuchterheid met een Iraans temperament, vertelt persoonlijke verhalen met zijn blik gericht op de wereld en is daarin bot, maar ook kwetsbaar. Farbod neemt je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Een avond vol emotie, inspiratie en sarcasme. Ogenschijnlijk tegenstrijdig en dus altijd spannend.

  WIN!
  Wij mogen 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van Farbod op donderdag 3 oktober om 20.30 uur. Doe mee aan de verloting en mail je adresgegevens naar winactie@foryoumedia.nl onder vermelding van ‘theatervoorstelling Farbod’.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply