Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • PascaudWave voor een strakkere huid
  Rate this post

  Stoor je je aan verslapte huid op je wangen en/of hals? Heb je ook de beruchte ‘kipfiletjes’aan je bovenarmen? Veel vrouwen zien er in de spiegel ouder uit dan ze zich voelen. Wil jij weer een strakkere huid in het gezicht, op de hals en het lichaam?

  PascaudWave is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een verfijnde huidstructuur. Beauty Studio Victoria werkt hier als een van de eerste salons van Nederland mee, en voldoet aan de strenge eisen om zich een Pascaud Experience Institute te mogen noemen. Door de kuur leert de huid om zich weer te gaan gedragen als een jonge huid. Want de behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen, die in de loop der jaren steeds minder is geworden.

  De PascaudWave behandeling is geschikt bij huidverslapping van het gezicht, de hals en het lichaam, bij rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond, en bij grove poriën op neus, kin of voorhoofd.

  Behandeling
  De PascaudWave is gebaseerd op de laatste technieken van Radio Frequentie (RF). De huid wordt verwarmd. Als gevolg daarvan trekt het teveel aan huid samen. De huid wordt strakker, steviger en egaal. Afhankelijk van het te behandelen gebied en de gekozen instelling is na 20 tot 45 minuten de gewenste temperatuur bereikt en eindigt de behandeling. Deze behandeling is veilig en pijnloos, en is een alternatief voor drastische esthetische ingrepen. Een kuur bestaat uit 6 tot 8 behandelingen, wekelijks uitgevoerd. Bij betaling ineens van een kuur krijg je 10% van het bedrag om gratis te besteden aan de bijbehorende verzorgingsproducten.

  Resultaten
  Wat is het resultaat van de PascaudWave behandeling?
  – Gelaat: de poriën verfijnen, de gelaatscontouren worden steviger en je krijgt een fijnere huidstructuur.
  – Ogen: de fijne rimpeltjes worden minder, de huid wordt strakker en krijgt meer volume.
  – Lichaam: vermindert vetophoping, stimuleert de ­doorbloeding en verbetert de stofwisseling. Het silhouet wordt verbeterd.

  Het resultaat is blijvend en een kuur is eenmalig. ­Tegelijkertijd gaat de natuurlijk veroudering van het lichaam uiteraard gewoon door. Daarom is het aan te raden aan om regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen.

  Een intakegesprek kost € 37,-. Als je een afspraak maakt na het intakegesprek voor een behandeling, krijg je € 37,- korting.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply