Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een passende BH voor elk moment
  Rate this post

  Wist je dat ruim 80 procent van de vrouwen de verkeerde cupmaat draagt? Vrouwen kiezen een bh vooral omdat ze hem mooi vinden, zonder daarbij op de juiste vorm en maat te letten. Zorg dat jij wel de juiste bh kiest. En dat hij past bij wat je eroverheen draagt!

  Driedelige cup bh
  Hebben jou borsten hun stevigheid verloren of staan ze wat naar buiten? De driedelige cup bh zorgt weer voor een mooie buste. Het mooie kantje waarmee hij doorgaans is afgewerkt, kun je gerust boven de rand van je topje uit laten komen.

  Push-up bh
  Zijn je borsten wat kleiner maar wil je iets dragen met eenlaag uitgesneden hals, dan is de push-up bh echt iets voor jou. Hij verandert de vorm van je borsten en duwt je decolleté meer naar boven.

  Sport-bh
  De naam zegt het al: de sport-bh draagt fijn bij het sporten. Hij is vooral ontworpen om de beweging van je borsten te minimaliseren. Hij zit stevig en strak en is vaak gemaakt van een dubbele laag stof die goed vocht kan transporteren.

  T-shirt bh
  De T-shirt is naadloos en daardoor heel draagbaar onder strakke kleding. Je tepel tekent zich niet af, omdat de T-shirt bh over het algemeen voorgevormd is. Hij is verkrijgbaar mét en zonder beugel.

  Maar er is nog veel meer:
  Balconette: is je topje heel laag uitge­sneden? Dan komen je borsten het mooist uit in een balconette, een beugel-bh met een halve cup
  Strapless bh: ideaal voor onder die mooie avondjurk. Door het speciale materiaal blijft je bh, ook zonder bandjes, perfect op zijn plaats zitten
  Voedings-bh: ideaal voor wanneer je borstvoeding geeft. De cups kun je heel makkelijk losklippen zodat je je kleintje kunt voeden
  Prothese-bh: wanneer je een borst­amputatie hebt ondergaan, kun je nog steeds mooie lingerie dragen. ­Prothese-bh’s hebben kleine hoesjes in de cups waar jij je borstprothese in kunt stoppen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply