Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Passie voor fotografie
    Rate this post

    We beleven zoveel mooie unieke en bijzondere momenten in ons leven! Momenten die we willen koesteren en die zeker de moeite zijn om prachtig vast te laten leggen. Zo kunnen we er nog intenser van genieten! Sinds 2005 ben ik als vakfotograaf werkzaam. Met een passie en liefde voor jong en oud heb ik de afgelopen jaren heel veel blije en lieve momenten vast mogen leggen; zwangerschappen, geboortes, newborns, peuters, kleuters en jong volwassenen, bruidsparen, gezinnen en 65+ers. Iedere levensfase verdient het om bij stil te staan. Ik vind het erg bijzonder dat ik met het vangen van het juiste beeld steeds weer mensen kan raken en blij mag maken.Naast portretfoto’s, die ik voornamelijk in mijn fotostudio maak, heb ik echt een passie voor trouwfotografie.Mijn stijl? Ik houd niet van het klassieke plaatje. Heldere, frissestijlvolle foto’swaar het geluk vanaf spat en emotie voelbaar op is, daar word ik blij van!Geen geposeerde foto’s, maar het moment intens beleven met elkaar. Dat leg ik graag vast. Met een stralend bruidspaar, onder iedere weersomstandigheid, een prachtige trouwreportage te maken vind ik geweldig en tevens zo enorm bijzonder!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply