Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Passievol leven…
  Rate this post

  Hoe fijn is het om grip te krijgen op de wereld om je heen? Dat je geen slachtoffer bent van je omgeving, maar dat je zelf keuzes kunt maken, hoe jij met de omstandigheden wil omgaan? Van een gevoel van onmacht naar het gevoel dat je invloed hebt op hoe jij je leven wil leiden.

  Heb je wensen, dromen en passies, en zo ja: leef je die na? Wanneer je je ogen sluit, diep van binnen nagaat waar je nou echt gelukkig van wordt en je fantasie en creativiteit de vrije loop laat, welke gevoelens, beelden, geluiden en gedachten komen dan naar boven? Stel je voor dat jij alle hulpbronnen in huis hebt om je dromen tot realiteit te ­maken. Wat belemmert je dan nu toch nog en wat heb je nodig om er wel voor te gaan?

  NLP
  In je leven reageer je niet zozeer op de wereld om je heen, als wel op het model dat je van de wereld hebt gemaakt. ‘NLP’ staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Kort door de bocht gezegd is NLP een methode om ­doelmatiger te kunnen denken en effectiever met anderen te communiceren. Het verandert niet de wereld, maar helpt je de manier te veranderen waarop je de wereld waarneemt, waardoor je succesvoller kunt handelen.
  In wezen is NLP een positieve houding ten aanzien van je leven en je mogelijkheden in plaats van te blijven hangen in je problemen.

  Training en coaching
  Wil je leren om jezelf goed te uiten, passievol te leven, ­efficiënter te communiceren en om goed in contact met jezelf en de ander te blijven?
  ExpressieCoaching kan je met behulp van training en ­coaching helpen om tot uiting te brengen wat ­daadwerkelijk belangrijk voor jou is en kijkt daarbij naar zowel jouw grenzen als mogelijkheden. De werkwijze kenmerkt zich in een focus op persoonlijke expressie & ontwikkeling, ervaren & uitwisselen en het ­ontdekken van (je eigen) mogelijkheden & doelen. Hierbij kan gebruik gemaakt worden van technieken uit NLP en van diverse ­expressiemiddelen, die de creativiteit en de vrije ­speelruimte stimuleren.

  Bedrijven
  Durf je de stap te nemen en in je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling te investeren? Voor bedrijven is het erg belangrijk en interessant dat hun personeel goed in zijn vel zit, passie heeft voor het werk, prioriteiten kan stellen om het werk goed uit te voeren en op een efficiënte manier kan communiceren. Veel werkgevers willen dan ook investeren in coaching en training / scholing, dus vraag je baas naar de mogelijkheden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply