Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Passion 4 Perfection
  Rate this post

  Nails 2 Love is hét adres voor alles op het gebied van hand- en nagelverzorging in Oud-Beijerland. Je bent verzekerd van hoge kwaliteit door het gebruik van hoogwaardige producten en je wordt geholpen door uiterst ervaren nagelstylisten.

  Om je een impressie te geven van de diverse mogelijk­heden, geven we je hieronder uitleg over een aantal van onze behandelingen.

  Manicure
  Dit is een behandeling voor mooie, verzorgde natuurlijke nagels. Uiteraard zijn er ook producten voor thuisgebruik te verkrijgen, zodat je een optimaal resultaat kunt behalen.

  Handbehandeling
  Dit is een heerlijke behandeling voor jouw handen. Hierbij worden de handen gereinigd, gescrubt en gemasseerd in combinatie met een paraffinebad of een handmasker met warmtehandschoenen, met als eindresultaat heerlijk zachte en verzorgde handen. Ons advies is om deze behandeling te combineren met een manicure. Draag je kunstnagels, dan is alleen een handbehandeling voldoende.
  Last van droge handen of winterhanden? Dan is het advies om het paraffinebad of het handmasker regelmatig te herhalen. Dit zorgt ervoor dat de handen goed gehydrateerd blijven. Door de warmte tijdens de behandeling openen de poriën zich en kunnen de producten dieper doordringen voor nog meer verzorging.

  Versteviging van de natuurlijke nagel
  Hiervoor wordt een speciale gel gebruikt. Deze gel wordt dun aangebracht en is heel flexibel, waardoor het meest natuurlijke effect behouden blijft.

  Gelpolish
  Dit is een lang houdbare, duurzame gekleurde gellak. De nagels zien er altijd mooi verzorgd uit met een kleur naar wens. De kleur houdt voor minimaal 3 weken.
  De versteviging van de natuurlijke nagel kan ook gecombineerd worden met de gelpolish. Zo heb je tegelijkertijd verstevigde natuurlijke nagels met een kleur naar wens, die ook minimaal 3 weken mooi blijven.

  The Natural Look
  Uiteindelijk is er niets mooier dan een nagel die niet van echt te onderscheiden is. Met de nieuwe Natural White gels kiezen we de kleur die gelijk is aan de vrije rand van jouw natuurlijke nagels. Zo wordt de kleur exact gematcht. Dit zorgt ervoor dat het echte nagels lijken. Het eind­resultaat: nagels die niet van echt te onderscheiden zijn; de ideale kunstnagel!

  Seal & Protect
  De natuurlijke nagel is opgebouwd uit meerdere lagen van keratinecellen. Deze kunnen beschadigd raken of splijten. Seal & Protect geeft een permanente verbinding tussen de keratinecellen van de natuurlijke nagel. Het vormt een onoplosbare laag in de bovenste lagen van de natuurlijke nagel, waardoor deze sterker wordt en beschermd is tegen oplosmiddelen, water en andere invloeden van buitenaf.
  Dit is een nagelverhardende behandeling, dus heb je beschadigde of gespleten nagels, maar wil je geen kunstnagels? Maak dan een afspraak voor deze innovatieve behandeling, dan zorgen de nagelstylisten ervoor dat je natuurlijke nagels er weer mooi en gezond uitzien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply