Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Pastavariatie: tagliatelle met zalm voor 1 persoon
  Rate this post

  Wil je meer spiermassa of afvallen? Valéry maakt voedings- en beweegschema’s op maat, waarbij je 6 keer per dag een eetmoment hebt en op een verantwoorde manier beweegt. Het schema wordt voor jou persoonlijk op maat gemaakt, met gezonde, gemakkelijke maar vooral lekkere maaltijden. De voedingsadviezen worden toegespitst op jouw eigen eet- en leefgewoonten. Het gaat dus niet om een crashdieet: je valt af of komt aan op een verantwoorde manier, zonder jojo-effect. Ook krijg je handige tips en adviezen.24BodyBalance is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Daardoor wordt de begeleiding door een toenemend aantal zorgver­zekeraars vergoed. Valéry biedt daarnaast personal training en bootcamps, waarbij je in de buitenlucht werkt aan je kracht en conditie.

  685 calorieën
  50 gram eiwitten
  50 gram koolhydraten
  25 gram vet

  Ingrediënten:
  – 200 gr verse zalm
  – 150 gr tagliatelle
  – 0,5 courgette
  – 10 cherrytomaatjes
  – 2 eetl Griekse yoghurt
  – pesto
  – olijfolie
  – kokosolie
  – peper en zout

  Bereidingswijze:
  Verwarm olijfolie in een koekenpan en bak de verse zalm aan beide kanten gaar. Breng vervolgens water met wat olijfolie aan de kook in een kookpan. Voeg, wanneer het water kookt,
  de tagliatelle toe. Snij de courgette in blokjes en snij de cherry­tomaatjes in kleine partjes. Verwarm de wokpan met de kokosolie en bak hierin kort de courgette. Voeg hierna nog 1 minuut de cherrytomaten en de Griekse yoghurt toe. Giet de pasta af, serveer deze op het bord met de groenten, saus, zalm en een theelepel pesto. Wat zout en peper erbij, en eet smakelijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply